2777
2789
عنوان

عصبانی بودن پسرم ....

160 بازدید | 16 پست

سلام خانمای گل 

من یه پسر دوسال و دو ماهه دارم الان یه مدته خیلی عصبی شده تا چیزی بهش میگی چیز پرت میکنه بشقاب رو میندازه اینوراونور  داد میزنه و حتی کتک چکارش کنم ،،😢

الان تقریبا دوماهم هست ک پوشکش رو باز کردم تا دسشویی رو خبر کنه شیشه هم میخورده ازش گرفتم دیگه از اونموقع بد تر شده کسی نمیتونه کوچکترین چیزی بهش بگه چکارش کنم شما راهنماییم کنید 😢😢😢😢😢

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید ........ التماس دعا دارم ..........خدایایعنی میشه تا محرم امام حسین  یه تودلی هم به من بدی به حق جگر جوشه اقام امام حسین   دل منو و پسرم و باباش هم شاد کنی تا عمر دارم عشقت برسینه دارم یا ابوالفضل    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تکلمش خوبه؟باهات ارتباط چشمی و بدنی داره بغلش میکنی بدش نمیاد؟

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
کمبود ویتامین ب نداره؟؟ البته اینا بیشتر عوارض وسایل الکترونیکی مثل تی وی و موبایل و تغذیه و بدخواب ...

نه گوشی و اینا پیشش نمیزارم ک بخواد باهاش کار کنه 

دکتر نبردمش یکم ضعیف شده ۱۱ کیلوهست همش

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید ........ التماس دعا دارم ..........خدایایعنی میشه تا محرم امام حسین  یه تودلی هم به من بدی به حق جگر جوشه اقام امام حسین   دل منو و پسرم و باباش هم شاد کنی تا عمر دارم عشقت برسینه دارم یا ابوالفضل    
پدرش یا پدر بزرگش عصبانی نبودن؟ بیماری روانی خاصی توی خانواده نداشتین؟ عصبانی بودن بچه معمولا دلای ...

نه کسی باهاش بد رفتار نمیکنه اصلا فقط گهگاهی ک اذیت میکنه خیلی باباش دعواش میکنه تا تکرارنکنه

تکلمش خوبه؟باهات ارتباط چشمی و بدنی داره بغلش میکنی بدش نمیاد؟

نه خداروشکر خوبه خیلی بچه عاطفی و مهربونیه ولی از اونور هم این کارارو شروع کرده

طبیعیه...............اصلا نگران نباش

ان شاالله😘

همه کاراشو یه جا انجام دادی بچه عصبی شده من دخترمو دسشویی یادش دادم بعد سه ماه انگشتشو میمکید ترکش ...

اره مامانم هم میگه بعضی وقتا باخودم میگم برم شیشه باز بهش بدم ببینم خوب نمیشه 

اخه خیلی تو شیش چای میخورد منم گفتم کم خونی میگیره اخه قطره اهن هم نمیاوره بخاطر همین گرفتم ازش حالا اصلا چای نمیخوره خداروشکر

اره مامانم هم میگه بعضی وقتا باخودم میگم برم شیشه باز بهش بدم ببینم خوب نمیشه  اخه خیلی تو شیش ...

نه دیگه نده بهش بدعادت میشه

ولی حوصله کن دیگه باهاش خیلی مهربون باش بچه رفتار مادرشو منعکس میکنه

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    
معمولا بچه ها تو این سن لجبازن...مخصوصا اینکه هنوز نتونن خوب حرف بزنن..........منظورشون را با جیغ و ...

اره اگه نفهمم چی میگه دودفعه بپرسم ازش پرت میکنه عصبی میشه