2777
2789
عنوان

کیا از قانون جذب استفاده کردن

258 بازدید | 23 پست

من به هرچی فک کنم کنه شم اتفاق میفته حالا چه خوب چه بد شما تجربشو دارین؟؟؟

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قدرت جذب ام فوق العاده بالاست حتی ی مدت ازش میترسیدم‌ اما الان دیگه کنترلش میکنم و ب نفع خودم است ...

ی مثال بگو

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
من قدرت جذب ام فوق العاده بالاست حتی ی مدت ازش میترسیدم‌ اما الان دیگه کنترلش میکنم و ب نفع خودم است ...

میشه بیشتر توضیح بدی دوستم

من قبلنا اینجوری بودم بیشتر چیزهایی که بهش فکر میکردم اتفاق میفتاد ولی من اقانون جذب چیزی نمیدونستم فقط برام جالب بود وقتی که اتفاق میفتاد میگفتم چه جالب حتی نفرینام سریع اثر داشت ولی از وقتی در موردش یه چیزهایی فهمیدم هر چی تلاش میکنم نمیشه نمیدونم چرا

من قبلنا اینجوری بودم بیشتر چیزهایی که بهش فکر میکردم اتفاق میفتاد ولی من اقانون جذب چیزی نمیدونستم ...

شاید دیگه مثل باور نداری هدفی رو که توذهنته ....واقعا از ته دل نمیخایش

ی مثال بگو

موبایل میخواستم شد

تب لت خواستم شد

مثلا فیلم های مورد علاقه ام دلم بخواد بعد ۲.۳ روز نشون میده ... بازم بگم

وای ی روز صبح با خودم گفتم چن وقته ی خبر مرگ نشنیدیم واسه تنوع بعد کلی فحش ب خودم دادم زبونت رو گاز بگیر ....وای ی ساعت بعدش شوهرم خبر فوت دوست صمیمی اش رو داد....

با ی شوهر مهربون جذاب ازدواج کردم