2777
2789

سلام وقتتون بخیر..

اول بگم که اگه دیر جوابتونومیدم دارم ناهار درست میکنم..

داستان اینه که حدودا دوهفته پیش شنبه شب من خونه ی همسایه ام بودم خواهرش که14سال سنشه

خانومه همسایمون سی سالشه..این خواهرشو اورده که تنهانباشه..

من اونجاروی مبل بودم دخترشون بسمت من ی بالشت پرت کرد من هم دستمو گرفتم سمت صورتم که نخوره توچشمم بعدش خواهرش ی جیغ زد عین ورزشکارا(ورزشکارنیست ادا در اورد)بامشت متکارو پرتش کرد خورد به ایینه شکست..خانومه دید ک چی شد ولی من رو باعصبانیت نگاه میکرد

این گذشت تااینکه ی روز زنه اومدخونمون گفت با تردمیل شما ورزش کنم اخه چاقه..گفتم بفرماعزیزم

داشت ورزش میکرد ی گلدون پیش تردمیبلم بود انقدر که این محکم پاشومیکوبید گلدونم خوردشد

خودش گفت بخداشرمنده ام و این حرفا منم گفتم شکتنی بود شکست گلم فدای سرت بهش فکرنکن

تاچندروز بعد که پیام داد برام برو ازهمون ایینه بخر

گفتم مقصرداداشت بود من بخرم؟؟؟؟!!!!!!!

جواب نداد ولی بازهم گفت بخر

براشوهرم گفتم اون هم گفت خب باشه بااین ادمادهن ب دهن نشو شماره کارتش و مبلغ روبگیر..اول گفت صدو خورده ای بعدگفت نزدیک دویست شوهرم دویست ریخت(قیمتش 200نیست)

خیلی کمتربود..بعدش بمن گفت پول گلدونتو بگیر

گفتم عزیزم خانواده ما به این چیزامیگن غرامت من نمیگیرم حلالت.....بعدهرچی ازدهنش درومدبارم کرد

گفت پولو پس میدم و توفلانی و.....😐😣

جالب اینجاست پنج ساله بچش نمیشه من بعدسه سال و خورده ای امام رضا بهم داده همش هم اذیتم میکنه😐 و لجمو درمیاره

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم باهم رفتیم ارایشگاه من چون باردارم فقط اصلاح داشتم شد9تومن اون رفت حساب کرد و برام شماره کارت فرستاد......ینی همچین ادمیه

یا یه بار من بهشون ده هزاردادم خواهرش چندروزبعد رفت مغازه برام ی چیزی خرید شد هزارو پونصد وقتی ده تومنم رو پس داد هزارو پونصد رو هم برداشت

حقش بوده ها منظورم اینه ی همچین ادمیه..

ادم حسود و بخیلیه ببخشید طولانی شد

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

عزيزم منع نكن كه ٥ ساله بچه دار نميشه

خوب شما غرامت نميگيري اونكه ميگيره

يكم روابطمونو خودمون بايد سنجيده كنيم

درس عبرت شد براتون با هر كسي رفت و اند نكنيد

ولي كسي رو منع هم نكنيد كه بچه دار نميشه...

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

قاطی کردم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
خب رفت وامد نکن گلم

نمیکنم خانوما رفت و امدم رو قطع کردم..فقط درجواب پول ایینه چی بگم بهش