دوستان من حدودا ٤ سالى هست كه ازدواج كردم و اومدم يه شهر ديگه. از همون اول با همسرم شرط كردم كه من بعد از ازدواج يك ماه يه بار ٢،٣ روز بايد بيام به خانوادم سر بزنم شوهرمم قبول كرد. بعد از ازدواج دبه كرد كه نه من نگفتم يك ماه يه بار گفتم يك ماه و نيم يكبار! منم گفتم واسه ١٥ روز دعوا نكنم بعد يكم بحث گفتم اوكى يك ماه و نيم يكبار. بعد از اون چند وقت بعد گفت من نگفتم يك ماه و نيم يه بار گفتم دو ماه يكبار!!!!! من بازم كوتاه اومدم!! ولى ديگه بعد از اون رو دو ماه محكم وايسادم و گفتم ديگه كوتاه نميام! يه مدت خوب بود و هر دو ماه يك بار با غر و ناراحتيش و اينا ولى باز اوكى بود كه برم حالا اخراى مرداد اونجا بودم الان كه دوباره ميخوام برم بهونه مياره كه تو بى مسئوليتى و تازه خانوادت اينجا بودنو( ١٠٠٠ بار گفتم كه من خانوادمم اينجا باشن ميخوام برم فاميلامو ببينم شهرمو ببينم پس اين توجيه مناسبى نيست كه تازه خانوادت اينجا بودن!)
خلاصه چند شب پيش بهش گفتم سه شنبه ( يعنى امشب ميخوام برم) عصبى شد و كلى چرت و پرت ( غير مستقيم) گفت دوباره تا ميام بگم عصبى ميشه. امروز رفتيم مشاور مشاور هم بهش گفت بزار بره لازمه كه بره ديگه بعد اون جرات نكردم بهش بگم چون كلا از صبح قاطيه. هفته ديگه هم تعطيليه ميتونم برم ولى باز تو پرى هستم ميگه تو اين شرايط خونه خودمون ميخوام كه باشى. از يه طرف ميترسم بگم دوباره بهش از يه طرفم به هيچ وجه نميخوام از اين حقم بگذرم و كوتاه بيام چون به اندازه كافى كوتاه اومدم حالا چه كار كنم؟ چطورى بگم؟! من ميخوام امشب برمممم 😢😢😢