2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ظاهرش تغییر نکرده فقط یه کمی بو کپک میده 

ظاهرش باید چه تغییری کنه؟ وقتی بو میده داره داد میزنه که من خراب شدم

هیچ موقع مغز گردو رو نگه ندارین. گردو فقط توی پوست

چه خبرتونه؟ چه خبرررتوونه؟    
بوی کپک اگه داره فک کنم بشورشون بذار خشک بشن ببین خوب نمیشن. هنوز خیس بودن جمع کردین

اره خیس بوده تو پلاستیک گذاشتم اینجوری شده،شستم  حالا بزارم خشک بشن ببینم چطور میشه،نزدیک 3کیلو هس 

ظاهرش باید چه تغییری کنه؟ وقتی بو میده داره داد میزنه که من خراب شدم هیچ موقع مغز گردو رو نگه نداری ...

ظاهر غذا یا مواد غذایی کپک زده سبز میشه اما این هیچ فرقی نکرده ،با پوست تو پلاستیک مونده بو گرفته فقط خوب خشک نشدا بودن بخاطر اون بو کپک گرفته

ممنون دوست عزیز

http://www.irna.ir/fa/News/81585491

لینک رو بخون

کپک رو هم بهتره کامل بندازی دور

حتی اگر میوه یه بخشیش کپکی  هست باید کامل دور انداخته بشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ظاهر غذا یا مواد غذایی کپک زده سبز میشه اما این هیچ فرقی نکرده ،با پوست تو پلاستیک مونده بو گرفته فق ...

همون خیس موندنش باعث شده قارچ های کپک رشد کنن

به چشم نمیان ولی کپک زدن چون بوی کپک میدن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد