2777
2789

خانوما از شروع ماه هفتم تکونای دخترم عجیب شده مثل قبل تکوناش داره ولی بعضی وقتا یهو انگار خودش رو سفت میکنه شکمم یکم انگار باد میکنه دوباره زود شل میشه اینا طبیعیه؟ 

یا انقباض رحم به این حالت میگن که باعث زایمان زودرس میشه

ووقتی رحم منقبض میشه کاملا متوجه میشی اما وقتی جنین خودشو جمع میکنه و یه طرف شکم قرار میگیره و باز دوباره خودشو باز میکنه کاملا متفاوت هست من هم از وقتی جنین شروع به تکون خوردن کرد اشتباهی فکر میکردم رحمم داره منقبض میشه اما الان که ماه 9 هستم متوجه میشم انقباض رحم با جمع شدن جنین چقد متفاوت هست و کاملا حس میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم اینجوریه منم 28 هفتمه انگار یه قسمت شکم قلمبه میشه بعد دوباره درست میشه بچس اون  

آره دقیقا همینجوریه 

منم هفته ۲۸ هستم خداروشکر پس طبیعیه ترسیدم نکنه میخوام زایمان کنم 😥

عزیزم‌من انقباض دارم 

وقتی کل شکمت سفت و شل میشه و درد احساس میکنی اون‌انقباضه اما اگه ی طرف شکمت قلمبه میشه اون‌بچش اشکال نداره  

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
عزیزم‌من انقباض دارم  وقتی کل شکمت سفت و شل میشه و درد احساس میکنی اون‌انقباضه اما اگه ی طرف ش ...

نه درد اصلا ندارم کل شکمم هم سفت نمیشه یه سمتش باد میکنه دوباره شل میشه پس اون‌بچست

اگه تو یه طرف حس میکنی طبیعیه ولی اگه تو کل شکمت حس میکنی و یه جوری انگار نفست میگیره انقباضه مراقب باش

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
نه درد اصلا ندارم کل شکمم هم سفت نمیشه یه سمتش باد میکنه دوباره شل میشه پس اون‌بچست

اره بچست نگران نباش 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید