2777
2789
عنوان

حق با منه یا خانواده همسرم؟

326 بازدید | 32 پست

دوستای خوبم مادرشوهر پدرشوهر من یه خونه کرج دارن که به خاطر کمک به من که بچه کوچیک دارم یه شب درهفته میان خونه ما وتا فردا عصرش میمونن .

تو حرفاشون همیشه پدرشوهرم میگفت که کاش پول داشتیم و ما  میومدیم تهران که بتونم راحت برم سر کار و به شما هم کمک کنیم در بچه داری و اینا.....

خدا بیامرزه پدر پدر شوهرم فوت کرد و یه ارثی بهشون رسید حالا میتونن یه خونه 60 با 70 متری تو غرب تهران  بخرن

ولی دریغ از یه بار گشتن تو تهران همش تو کرج دنبال خونه گشتن و همونجا یکی خریدن

من چند بار به همسرم گفتم درسته وظیفه ای ندارن ولی خودم میدونم خیلی دوست دارن 

حالا که دوست دارن نیومدن یه ذره با ما راه بیان

منم به همسرم گفتم ببین من تا الان فکر میکردم راه اذیتشون میکنه و پول ندارن بیان تهران حالا پولم دارن نمیان ممنون من دیگه نمیخوام بیان پیش بچم اگرم میخوان بیان صبحها زود بیان من دوست ندارم شب کسی خونم بمونه اونم هر هفته

حالا همسرم میگه تو نمیتونی نظر بدی نظر من مهمه که میگم بیان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید اینطوری ی به شوهرت بگی حتی حق باتو باشه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

عزیزم زندگی که بچه بازی نیست بگی چون اونا به خاطر ما!!!!نمیان تهران از این به بعدم حق ندارن شب خونمون بمونن!!!!اگه از اول مخالف بود حق داشتی ولی الان انگار مثل بچه ها لج کردی شوهرتم فهمیده!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

حالا همسرم میگه تو نمیتونی نظر بدی نظر من مهمه که میگم بیان 

یعنی چی این حرف ؟

بگو اینجا خانه منه این زندگی منه و من باید نظر بدم 

اگه فکر میکنی تو فقط صاحب حقی بفرما این خونه اینم مادر و پدرت 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

خوب شايد پيش خودشون به يه سري نتايج رسيدن كه تهران خونه نگيرن، شما نبايد كه ناراحت بشي

اصلا درست نيست به همسرتون بگيد دلم نميخواد شب كسي خونم بمونه، مثل اينه كه شوهرتون درباره پدر مادر شما اينطوري بگه

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...

وااااا خوب دوست ندارم شب بمونن خونم 

شما خودتون بزارین جای من هر هفته بیاد مادر شوهرتون خونتون ناراحت نمیشین

تازه اونشب داشتم مسابقه هوش برتر میدیدم پدر شوهرم میگه واا خاموشش کن چیه این مال بچه هاست

......

سلام عزیزم.....به نظر من همسرت راست میگه...برفرض اونا گفته باشن میخواییم بیاییم تهران خونه بگیریم و فلان.............حالا منصرف شدن..........همینکه میان و یه شب هم کمک حالت هستن خداراشکر کن..............من چی بگم که دست تنهای تنها هستم و قتایی که بچم تعطیله و مجبوره تمام روز خونه باشه پدرم چهار پنج ساعت راه میکوبه میاد تهران ..........شا تو کاروشن دخالت نکن..............اونا اختیار زندگیشون را دارن......بچت هم بالاخره بزرگ میشه...........اونا تا ابد که نمیتونن کمکت بدن..........خودتم به خاطر این مسایل پیش شوهرت کوچیک نکن........

مامان ترنم سابق......عضویت 1387

خاتواده همسر عموما جورین که بهتره توقعی نداشته باشی ازشون....ولی یکم لحنت تند بود باهمسرت فکر کنم...اینکه حق با شماست شکی نیست که هرهفته یکی خونت باشه اما مهربون تر بگو. .حرف رو با زور نمیشه به مردها حال کرد میگرخن

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون