2777
2789
عنوان

صابخونه بیملاحظه

245 بازدید | 15 پست

وای خدا من هرشب تادیر وقت بیدارم ازاینور تا یازده صبح خابم صابخونمون ایفون ماروهمیشه میزنه درحیاط وبازکنم😦بیدارشدم عصبی ام این دفعه اولشون نیستا ساعت دوازده شب موقع خواب عصر سرصبح هروقت که بگی حتی مهموناشون ایفون مارومیزنن کلافه شدم چکارکنم 😦😦😦😦

از وقتی شوخی اختراع شددیگه هیچ حرفی تودل کسی نموند.....!

یعنی چی؟ بهش بگو من سرایدار نیستم.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر آیفونت تصویریه و به پریزش دسترسی داری شبا از برق بکش. من که کلا آیفونمو کشیدم از برق

نه ازاین معمولیاست

یعنی چی؟ بهش بگو من سرایدار نیستم.

والا یه کلید برا در حیاط نمیزنن چطور روشون میشه هی زنگ خونه ماروبزنن اخه

اولا بهش بگو . دوما نتونستی بگی پریزشو بکش تا زنگ نخوره به شوهرتم کلید بده هرکیم بخواد بیاد خونتون خبر میده . یه راه دیگه ام هست درو چندین بار براشون باز نکن میفهمن

تو خیابون ما خونه ها چسبیده به همه یه همسایه داریم خیلی سروصدا داره اصلا مراعت نمی کنه

یه چیزی تا 12شب میکوبه

رأس ساعت 12شب باز زنش ماشین لباسشویی دو قلو شو روشن میکنه تا 2صدا میاد

فکر کنم پشت دیوار اتاق خواب دیوار حیاط شونه ک ماشین لباسشویی شو چسبونده ب دیوار

درب حیاط رو جوری میبندن ک میلرزه زمین

همه شون محکم درب حیاط رو میبندن 

ترک خوردن سقف چند بار شنیدم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
تو خیابون ما خونه ها چسبیده به همه یه همسایه داریم خیلی سروصدا داره اصلا مراعت نمی کنه یه چیزی تا 1 ...

وایییی خدا صبرت بده منکه اعصاب ندارم

وایییی خدا صبرت بده منکه اعصاب ندارم

ناراحت میشم چون ما از خدا می ترسیم همسایه اذیت نمی کنیم

شب شوهرم دیر ک میاد درب و ماشین و آروم میاره

از دزد آروم تر میایم و میریم حرصم میگیره که همش باید مراعت کنیم ک مبادا مریض باشن خسته باشن بچه مدرسه ای دارن و ولی اونا نمیگن اینا آروم هستن بچه مدرسه ای دارن ماهم آروم باشیم

خیلی خیلی آزاردهنده است

به قدری که خواب و از ما دریغ میکنه اما کاری جز تحمل نداریم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ناراحت میشم چون ما از خدا می ترسیم همسایه اذیت نمی کنیم شب شوهرم دیر ک میاد درب و ماشین و آروم میار ...

چرا تحمل عزیزم یکی دوبار گوشزد کنید به ارومی بهشون بگید شاید مراعات کنن خب خودتونم مهمید همش نمیشه شمامراعات کنیدکه