سلام خانوما یکی از دوستام الان زنگ زده ناراحته میگه شوهرش دست بزن داره هم زنو میزنه هم بچه ۹ماهشو و میگه دست خودش نیست همه چیزو میشکونه بنظرتون شوهرش نیاز به درمان داره یا نه؟ خواست ازتون نظر بگیرم بهش بگم لطفا هرچی میدونید بگین. در ضمن بچه هم کلا ترس داره نه روز میخوابه نه شب.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تف ب شرفش ک بچه ۹ماهه رو میرنه بچه ۹ماهه چی داره ایشالا خدا ذلیلش کنه
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
الهی بمیرم واسه بچه طفل معصومش.چه مادر بی فکری که از همچین مردی حامله شده و یه بچه بیگناهو بدبخت کرده.معلومه که مشکل روحی داره ادم سالم بچه ۹ماهرو میزنه؟؟!!
اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند چون دغدغه ی مردم این شهر حجاب است هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است درکشور من زن مثل میت به حساب است...