2777
2789
عنوان

دیوونه بازی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 45 پست

دیگه ببین نظر خودش چیه. واقعا خودش نتونسته تشخیص بده نیاز به درمان داره یا نه🤔

هر کسی می تونه بهت نگاه کنه. پیدا کردن اون آدمی خیلی کم اتفاق می افته که همون دنیایی رو می بینه که تو می بینی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ادم بزرگ میترسه چه برسه بچه. اون ادم نیاز داره درمان بشه. اینده بچه چی میشه یه بچه پرخاشگر و عصبی و بدون اعتماد بنفس حتی ممکنه لکنت زبان بگیره برن پیش روانپزشک 

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ

ابتدا باید سیخ را روی شعله به مدت نیم ساعت گذاشت

بعد درون شورت اون پدر فرو برد و برای بار دوم درون شکم فرد مذکور🤗

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
میگه بچه رو اینقد میزنه میترسونه بچه کارش شده فقط گریه

وای نگو توروخدا اعصابم بهم ریخت.

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
دوست ت هم روانی چطور میتونه ببینه بچش کتک میخوره .بدبخت بچه که یک پدر و مادر روانی داره .

دوستم بخاطر بچه اش داره میسازه گفته اگه از خونه بری بچه رو ازت میگیرم اینم بخاطر بچه اش داره میسازه