2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر بچه ای فرق میکنه . بعد هر بچه ایم تو هر ماهی یطوری وزن میگیره یه ماه کمتر یه ماه بیشتر . باید فقط رشدش کند یا متوقف نشه طبق نمودار 

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست

میدونم هیچ کدوم از شما ها در مورد شیر بز چیزی نمیدونید منم نمیدونستم دخترم نارس دنیا اومد  خیلی کم وزن و لاغر بود همیشه هم زیر نمودار رشد بود هر آزمایشی هم بگید دادم هر دکتری هم میگفتن مؤثره بردم خوب نشد خیلی هم بد غذا بود اما خدا عمر  بده  طب سنتی بردم گفت چاره بچه فقط شیر بز هست رفتم تو گوگل سرچ کردم نوشته بود 96 درصد ویتامین داره چقدر برای رشد نوزاد مفیده مثل شیر مادره فقط کافیه یه مطالعه کنید هیچ چیزی تو دنیا مفید تر از شیر بز نیست هم برای نوزادان هم برای مادرا هم مسن ها البته شیر اگر برای نوزاد میخواین حتما حتما از جایی بگیرید که شیردوشی جلوی شما انجام بشه تا خالص باشه و پاستوریزه نباشه اگر تهران هستید یه مزرعه تو شهریار تهران هست خیلی تمیزه و چون بزهاش فرانسوی هستن همه فصل ها شیر تازه دارن تو گوگل سرچ کنید لبنیات بز مروگل آدرس میاد اگه استفاده کنید اون وقت پی می‌برید چه گنجی هست شیر