2777
2789

من میخوام پول جمع کنم ولی هوس میکنم که یه چیزایی بخرم چکار کنم واقعا

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

وا😑🤐از غذا که نمیشه زد

پس چطوری جمع کنم الان خوراکی گرون شده

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حد نرمال من قبلا هفته سه بار غدا از بیرون میگرفتم حالا کردمش ده روزی هفته ای

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

در حد نرمال من قبلا هفته سه بار غدا از بیرون میگرفتم حالا کردمش ده روزی هفته ای

مثلا چقدر میشه هفته ای

پس چطوری جمع کنم الان خوراکی گرون شده

خریدای غیر ضروری حذف کن

مثلا جینگولی جات و وسایل فیک که چشم آدم میگیره و میخری و فردا پشیمون میشی .

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

مثلا چقدر میشه هفته ای

من خرید خانواده میکنم ولی هربار برای من شوهرم و دختزم بین یک تا یک ونیم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌