2777
2789

دکترا که میگن سالی دو بار بدین عفونت یا زخم داری؟

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس نداره عزیزم .مثل یه معاینه ی ساده هست .برو تست رو انجام بده  در حد چند ثانیه تموم میشه .بهتر از اینه که بشینی تو خونه و غصه بخوری برو فکرت رو آروم کن 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
نه، اصلا تا حالا دکتر زنان نرفتم

خو برو اصلا استرس نداره اگه عفونت یا زخم دهانه رحم داشته باشی میفهمه  

قرص و پماد واژینال میده 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

منم  میترسیدم  و خجالت میکشیدم ولی بدی بهتره یه متخصص خوب برو 

از دکتر خجالت می کشم 

عزیزم ..منم اولین بار خیلی خجالت میکشیدم ..قبل ازدواج واسه معاینه رفته بودم

دکترا عین خیالشون نیست بابا ..عادیه عادیه ! با دیدنش هیچ عکس العملی تو صورتشون نمیبینی ! پس تو هم بیخیال باش 

پاپ اسمیر هم فکر کنم 2 دقه هم طول نکشه ! تا بیای متوحه شی چی داره میشه تموم شده !.

برو 💪

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

بچه ها من ١ساله ازدواج کردم یه بار چندروز پیش رفتم دکترمعاینم کرد ی چیزی مثه قیچی فرو کرد تو و ا ژ نم یه کمشو که فرو کرد اینقدر درد داشت نذاشتم کامل فرو کنه.😣 دستگاه معاینه پاپ اسمیر چجوریه ؟