2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی،اسم انتخاب کردین؟ من معضل شده واسم انتخاب اسم😫

ما از روزی که ازدواج کردیم چون روز عقد و شب عروسیمون بارون شدیدی اومد گفتیم اسم دخترمون باران میزاریم

دیگه باران انتخاب کردیم

خخخخخخ ک و ن رو خوب اومدی😂😂😂

بعدش عذرخواهی کردم باستان مینوشتم قبول نمیکرد

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

منم۲۸ هفته ام یکم کمرم درد میکنه و زیر دلم.خصوصا واسه دولا و راست شدن و کارای خونه

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

من سرما بدی خوردم بعضی وقتا پسرم تو شکمم احساس میگنم میلرزه شماهم اینجورید یا مال سرماخوردگی منه

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
من سرما بدی خوردم بعضی وقتا پسرم تو شکمم احساس میگنم میلرزه شماهم اینجورید یا مال سرماخوردگی منه

نه منم‌ همین حس دارم یهو لرزش داره میلرزه

بعضی وقتا هم حس میکنم خودش رو سفت میکنه یک ور شکمم سفت میشه انگار باد میکنه دوباره میخوابه شمام اینجوری هستی؟

منم۲۸ هفته ام یکم کمرم درد میکنه و زیر دلم.خصوصا واسه دولا و راست شدن و کارای خونه

از این هفته تکونای دخترم یکم عجیب شده بعضی وقتا انگار شکمم یکم باد میکنه بعد میخوابه انگار بچه خودش سفت میکنه شمام اینجوری هستی؟ یا غیر طبیعیه

از این هفته تکونای دخترم یکم عجیب شده بعضی وقتا انگار شکمم یکم باد میکنه بعد میخوابه انگار بچه خودش ...

منم ۲۸ هفته هستم دقیقا دختر منم همین کار رو انجام میده نگران نباش طبیعیه

از این هفته تکونای دخترم یکم عجیب شده بعضی وقتا انگار شکمم یکم باد میکنه بعد میخوابه انگار بچه خودش ...

طبیعیه عزیزم

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.