سلام خانوما؛من۳مهر سقط داشتم حالا از امروز صب فقط لکه بینی دارم ولی پریودم شدید نیست تا حالا کسی مثل من بوده چون هرجا میخونم میگن بعد سقط اولین پریود شدید میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
علائم آندومتریوزم هم بیشتر شده،انگار از معده تا رحم و حتی مقعدم زخم شمشیر خورده.بینهایت نگرانم،فقط شبانه روز گریه میکنم و خدا رو صدا میکنم.من بچه ندارم.
درسته،فقط خدا میدونه ک چه دردی میکشم بخصوص شبها،از استخون درد خوابم نمیبره . علائم آندومتریوزم هم ...
فدات بشم عزیزم به خدا توکل کن بخدا منم موقع پریود آرزوی مرگ میکنم انقد که درد دارم یعنی میتونم بگم مثل سقطم هر دوره پریود درد دارم ولی توکلم به خداست من دو هفتست متوجه شدم همسرمم ام اس داره فقط خدا میتونه چی میکشم خودم ضعیف شدم همسرمروحیشو از دس داده با آندو میشه کاری کرد با ام اس چی؟رومیتون از دس نده قوی بخدا بهش فک نکنی تموم میشه
الی جونم همیشه برات دعا میکنم امیدوارم به حق امام حسین زود زود خوب بشی و مامان بشی😘😘😘😘