2777
2789
عنوان

اولین پریود بعد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو هیچی استفاده نکردین؟

نه عزیزم هیچی دارو بهم نداد گفت اول اقدام کن ببین باردار میشی اگه بعد ۳ماه حامله نشدی بیا منم ماه اول اقدام بعد چن سال جلوگیری به شکر خدا حامله شدم

وای عسل با سیاه دونه و اون دم کرده که گفتمو استفاده کردم

نه عزیزم هیچی دارو بهم نداد گفت اول اقدام کن ببین باردار میشی اگه بعد ۳ماه حامله نشدی بیا منم ماه او ...

آهان

من یه کیست شکلاتی 3سانتی

در تخمدان راستم دارم

دکاپپتیل زدم

و دومیشم بیس روز دیگه میزنم

تا ببینم خدا چی میخاد

شما چند سانت بود آندومتریوزت؟

آمپول دکاپیتل پوکی استخوان میاره ویتامین دی بخور ببخشید شمام بچه ندارید؟

درسته،فقط خدا میدونه ک چه دردی میکشم

بخصوص شبها،از استخون درد خوابم نمیبره .

علائم آندومتریوزم هم بیشتر شده،انگار از معده تا رحم و حتی مقعدم زخم شمشیر خورده.بینهایت نگرانم،فقط شبانه روز گریه میکنم و خدا رو صدا میکنم.من بچه ندارم.

درسته،فقط خدا میدونه ک چه دردی میکشم بخصوص شبها،از استخون درد خوابم نمیبره . علائم آندومتریوزم هم ...

فدات بشم عزیزم به خدا توکل کن بخدا منم موقع پریود آرزوی مرگ میکنم انقد که درد دارم یعنی میتونم بگم مثل سقطم هر دوره پریود درد دارم ولی توکلم به خداست من دو هفتست متوجه شدم همسرمم ام اس داره فقط خدا میتونه چی میکشم خودم ضعیف شدم همسرم‌روحیشو از دس داده با آندو میشه کاری کرد با ام اس چی؟رومی‌تون از دس نده قوی بخدا بهش فک نکنی تموم میشه

الی جونم همیشه برات دعا میکنم امیدوارم به حق امام حسین زود زود خوب بشی و مامان بشی😘😘😘😘

فدات بشم عزیزم به خدا توکل کن بخدا منم موقع پریود آرزوی مرگ میکنم انقد که درد دارم یعنی میتونم ...

ممنونم عزیزم،اسمم الهام هس،خوشبختم از آشناییت.بحق خون پاک شهدا،بحق امید نامید شده ی

ابوالفضل،خدا شوهرتوشفا بده.دامنتو سبز کنه.

امیدوارم بزودی بیای و خبر خوشحالی بدی. 

ماهور جان من نذر کردم چهل روز حدیث کسا بخونم روزی صد صلوات و استغفرالله منم برات دعا میکنم. التما ...

الهام ان شالله قبول باشه

به امید خدا منم میخوام شروع کنم حدیث کسا بخونم منو از یاد نبر

التماس دعا ممنون مهربوووون😘😘😘