2777
2789
عنوان

اولین پریود بعد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید من ج میدم ولی برا من فقط ویران قطع شد دیگ هیچ علامتی نداشت در حالی که هفته ۶قلبش میزد

چقدر بد ایشاالله هرچه زودتر خدا بهت نی نی سالم بده ؛من شنیدم این مشکل به خاطر عیب داشتن اسپرم و تخمک هست 

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
چقدر بد ایشاالله هرچه زودتر خدا بهت نی نی سالم بده ؛من شنیدم این مشکل به خاطر عیب داشتن اسپرم و تخمک ...

عزیزم آخه اگه اسپرم و تخمم مشکل داشتن بچه بیش‌تر از هفته ۶نمیونه،بنظرتون به خاطر اینترنتو پارازیتا نیست؟

جدی؟ عزیزم میشه بگی آندوت در چه حده؟ چه درمان هایی کردی؟ دکترت کیه؟ کدوم شهری؟ من ک خودم فک میک ...

عزیزم آندومتریوز م انقد بزرگ بود مه دکتر برام لاپراسکوپی نوشت ولی رفتیم پیش دکتر هاله رحمانپور خدا خیرش بده نداشت عمل کنم 

ما زنجان زندگی میکنیم ولی خانم دکتر تهرانم مطب داره هیچ درمانیم بجز بی خیالی نداشتم اصلا بهش فک نکردم 

ولی عسل و سیاه دونه خوردم با اون دم کرده ای که گفتم ماه اول حامله شدم

جدی؟ عزیزم میشه بگی آندوت در چه حده؟ چه درمان هایی کردی؟ دکترت کیه؟ کدوم شهری؟ من ک خودم فک میک ...

عزیزدلم آندو تو تخمدانه به رحم ربطی نداره که؛برا من هفته ۱۱سقط شد به نظرم بخاطر اینترنتو پارازیتاست

عزیزم آخه اگه اسپرم و تخمم مشکل داشتن بچه بیش‌تر از هفته ۶نمیونه،بنظرتون به خاطر اینترنتو پارازیتا ن ...

شاید از اونم باشه ولی بیشتر میگن مشکل کروموزومی دارن که اینطوری میشه ؛منم سقط داشتم اما مال من رشد نکرد و قلبشم تشکیل نشده بود تو هفته ۶مونده بود

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘