2777
2789
عنوان

وای توروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 42 پست
خب مسكن بخور چيزاي گرم بخور از اين حلوا هاي گرم ك برا زائو درست ميكنن

پروفن خوردم.نبات داغ خوردم فایده نداشته هنوز

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برای اینکه مطمئن باشی کامل دفع شده، سونو بده الان هم برای دردت میتونی دیکلوفناک صد شیافشو استفا ...

خونریزیم تموم شه سونو میدم.الان خونریزی دارم شیاف استفاده کنم ایراد نداره؟

مرسی عزیزم .😍😍😍 یکم دیگه صبر میکنم اگر پری نشدم بعد بیبی میزنم

ایشالا اگه منتظر نی نی هستی خیلی زود دامنت سبز شه😍❤

خونریزیم تموم شه سونو میدم.الان خونریزی دارم شیاف استفاده کنم ایراد نداره؟

نه اشکالی نداره فقط اولش که میخاد دفع بشه باید مسکن نخوری حالا که دفع شده مشکلی نداره مسکن

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
نه اشکالی نداره فقط اولش که میخاد دفع بشه باید مسکن نخوری حالا که دفع شده مشکلی نداره مسکن

اون موقع اشکم دراومد ولی مسکن نخوردم.مرسی از راهنماییت گلم

اون موقع اشکم دراومد ولی مسکن نخوردم.مرسی از راهنماییت گلم

منم تجربه کردم عزیزم،نگران نباش، الان تهیه کن استفاده کن سریع خوب میشی ان شاالله

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
ربطی به خونریزی داشتن یا نداشتن نداره باید یری دکتر تا مشخص بشه کامل دفع شده یا نه  یه بلایی س ...

خب اگه بخواد سونوی واژینال بنویسه چی؟

الان چیکار کنم دردم کم شه.نمیتونم بشینم از درد😭

استراحت یه چای نبات و یه مسکن

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!