2777
2789
عنوان

وای توروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 42 پست
خیلی مواظب باش مشکل دار نشی دفعه بعد راحت باردار شی اشتباه کردی ولی از این به بعد مداقب باش

الان چیکار کنم دردم کم شه.نمیتونم بشینم از درد😭

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص.خیییییلییییی لخته های عجیب غریب دفع شد ازم.بزرگ و عجیب.از اون شبم دیگه لخته ندارم فقط خونریزی.ول ...

حتما سونو بده

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
قرص.خیییییلییییی لخته های عجیب غریب دفع شد ازم.بزرگ و عجیب.از اون شبم دیگه لخته ندارم فقط خونریزی.ول ...

دوست منم مث تو بود تا مدتي خونريزي و درد داشت

و بعدشم حال روحيش خراب بود

بايد استراحت كني خداي نكرده جوري نشه ك اسيب ببيني

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
عزیزم. ایشالا خدا بهت یه نینی دیگه بده و سالم به دنیا بیاد.  میشه یه سوال وسط تاپیکت بپرسم؟ رو ...

دکتر نرفتی گلم؟چون من راجع ب پاپ اسمیر متاسفانه اطلاعات ندارم

استراحت كن بعدم برو دكتر زنان مطمئن شو ك كامل سقط شده باشه چيزي باقي نمونه عفونت كني

خونریزیم تموم شه میرم حتما.مرسی گلم

دکتر نرفتی گلم؟چون من راجع ب پاپ اسمیر متاسفانه اطلاعات ندارم

دکتر رفتم گفت عفونتت کاملا برطرف شده ولی برای عقب افتادن پری نرفتم هنوز. ممکنه بخاطر حاملگی باشه؟ یا بخاطر مصرف انتی بیوتیک نظم بدنم به هم ریخته؟

خونریزیم تموم شه حتما میرم.الان درد دارم😭

خب مسكن بخور

چيزاي گرم بخور

از اين حلوا هاي گرم ك برا زائو درست ميكنن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
دوست منم مث تو بود تا مدتي خونريزي و درد داشت و بعدشم حال روحيش خراب بود بايد استراحت كني خداي نكر ...

حال روحیم ک داغون.یه ساعت خوبم ساعت بعد دعوا میکنم.استراحت اصلا نداشتم و ندارم.امیدوارم مشکل دار نشم

باید بری دکتر دختر خوب اگر پیگیری نکنی احتمال اینکه دیگه بچه دار نشی بسیار زیاده

خونریزیم تموم شه میرم.چون کیست ضخیم روی تخمدانم دیده شد و چیزای دیگه.ممنون گلم

دکتر رفتم گفت عفونتت کاملا برطرف شده ولی برای عقب افتادن پری نرفتم هنوز. ممکنه بخاطر حاملگی باشه؟ یا ...

خب واسه برطرف شدن شکت بی بی بزن.ماما ب من گفت هیچ قرصی نظم پری رو بهم نمیزنه