2777
2789
عنوان

وای توروخدا کمک

475 بازدید | 42 پست

من 4شنبه شب سقط کردم.از اون روز خونریزی دارم هیچ.امروز غروبم یه چیز سنگین بلند کردم الان زیر دلم درد میکنه نشستنم واسم سخته چیکار کنم کسی هست این مشکلو داشته باشه

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سقط مثل زایمان چرا استراحت نکردی

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
وای طفل معصوم کاش نمیگردی😭😭😭😭😭😭

واقعا نمیشد.البته شرایطم جزء بارداریای پرخطر بود.خارج رحم و داخل رحم هردورو باردار بودم.بالاخره سقط میشد

اصلاااا استراحت نکردم.الانم خونه مادرشوهرمم درد دارم نمیتونم بشینم😭😭

خیلی مواظب باش مشکل دار نشی دفعه بعد راحت باردار شی اشتباه کردی ولی از این به بعد مداقب باش

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

عزیزم. ایشالا خدا بهت یه نینی دیگه بده و سالم به دنیا بیاد. 

میشه یه سوال وسط تاپیکت بپرسم؟ روم نمیشه یه تاپیک دیگه بزنم

من رفتم برا تست پاپ اسمیر بهم گفتن عفونت داری. 10 تا شیاف واژینال و 10 تا قرص سفکسیم بهم دادن تا مصرف کنم. چون بعد از 2 بار مصرفش پری میشدم، اصلا استفاده نکردم و گذاشتم بعد پری شروع به مصرف کردم. بگذریم که شیاف ها خیلی اذیتم کرد. بعد تمام شدن دارو ترشحاتم خیلی خیلی زیاد شد جوری که دائم لباسم خیس بود. تا حالا تو عمرم اینجوری نشده بودم. بعد از 1 هفته درست شد. ولی الان پری دقیقا 6 روزه عقب افتاده. در صورتی که 6 سال دقیق سر یه روز مشخص پری میشدم. حتی سونو هم که رفتم کیست نداشتم. جلوگیری هم میکنم. یعنی ممکنه چه اتفاقی برام افتاده باشه؟ احتمال حاملگی هست با توجه به جلوگیری؟

در ضمن هیچ علامتی از پری رو هم ندارم، فقط هر از گاهی یکم دلم درد میگیره و بعد خودش خوب میشه

با چی سقط کردی؟؟؟مطمنی کامل دفع شده؟؟

قرص.خیییییلییییی لخته های عجیب غریب دفع شد ازم.بزرگ و عجیب.از اون شبم دیگه لخته ندارم فقط خونریزی.ولی الان دلم داره میترکه