2777
2789
عنوان

شما جای جاریم باشید چه می کنید؟

564 بازدید | 25 پست

سلام خانما

جاری من خیلی مهربون و صبوره از زمان ازدواجش با مادرشوهرم زندگی میکنه 

خدا رو شکر رابطه شون با هم خوبه واقعا اما هر چی باشه زندگی مستقل یه چیز دیگه ست خصوصا که فامیلای پدرشوهرم خیلی زیادن و بسیار اهل رفت و آمد

جاریم و برادرشوهرم همون بعد عقد تصمیم میگیرن کسب و کار جدید راه بندازن و پدر جاریم هم پول جهیزیه رو میدن بخودشون که کارشونو رونق بدن

و البته بازم مادرش یه مختصر جهیزیه ای هم بهشون میده اما کلی وسایل بزرگشون مونده

طفلیا بعد اینهمه سال با کلی تلاش تونستن یه مبلغی رو پس انداز کنند که از شانسشون یهو همه چی بی حساب رفت بالا

الان جاریم ازم میپرسید بنظرت چه کار کنیم با پولمون بهتره؟

من گفتم بذار بفکرم بهت میگم و دویدم اومدم نی نی سایت از شما خانومای با تجربه و عاقل مشورت بگیرم

گزینه هاشون اینا بود:

۱- پولشون رو بذارن بانک ، بعد از پنج ماه وام بگیرن و بعد یه آپارتمان نقلی که خودشم وام داشته باشه بخرن و بدن رهن که پولش جور شه (در اینصورت یکسال و نیم و دیگه باید همینجا بمونن و همچنان قناعت کنن و با حداقل وسایل زندگی کنن و کم کم جهازشونو تکمیل کنن)

۲- با کمک پدرشوهرم تغییراتی در منزل پدری بدن که یه سوئیت یه خوابه داشته باشن و تا حدی مستقل بشن و در عوض ماشین بخرن که هم در کارشون کمک حاله و هم چون خونه مادر جاریم شهر دیگه است راحتر بتونه بره و بیاد

۳- با پولشون یه خونه رهن کنن و کاملا مستقل بشن و یه جهاز خوب بخرن 

تعداد رای : 56
نظرسنجی
يه مدت صبر كنه ،وام بگیره و خونه بخره
27
48%
سوئیت بسازن و ماشین بگیرن
11
19%
یه جهاز حسابی بخره و خونه اجاره کنه
18
32%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرینه یک 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
به جاریت بگو خداییش خونه بابات بد بود اومدی تو این سختی و بدبختی 😐 هم جهیزیه داده و هم پول داده به ...

خونه باباش که خیلی خوب بوده  

نههه هم جهیزیه نداده و هم پول که

پول جهیزیه رو داده به خودشون که کارشون رو گسترش بدن و یه مختصر وسایلی هم بهشون دادن (خیلی کم به اندازه جهاز که نه)

برادرشوهرم خودشم پول داشته ها 

ولی خداییش این پسره که میگید داماد خوبیه بخدا  همه جور کمک حال خانواده خانمش هست و قدردانشونه تو شهر خودشونم همه دوستش دارن

جون خانمشم در میره براش