2777
2789

خانوما برای پدر مادرم دعا کنید هم مریضن هم یه خدا نشناسی به ناحق میخواد مال پدرمو بالا بکشه تو رو خدا دعا کنید هم عمر طولانی و با عزت داشته باشن هم اون خدا نشناس تو دادگاه محکوم بشه ما یه نفس راحت بکشیم....الان پدر مادرم رفتن مشهدخدا کنه که امام رضا کمکشون کنه و دست پر برگردن از پیش امام رضا🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله به خوشی حل بشه خدا همه مریضارو شفا بده شما هم برای پدر من دعا کنید حالش خوب نیست😔😢

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
چرا میخواد بکشه بالا؟

والا مدرم یه معامله ای کرد بعد قراردادو فسخ کردن منتها پدرم همون لحظه چکی که داده بود به طرفو پس نگرفت اونم الان رفنه چک رو گذاشته اجرا مبلغش هم خیلی بالاس شده اش نخورده و دهن سوخته

انشالله به خوشی حل بشه خدا همه مریضارو شفا بده شما هم برای پدر من دعا کنید حالش خوب نیست😔😢

انشالله خدا همه پدر مادرا رو نگه داره پدر مادر شما هم خوب شن واقعا پدر مادر میوه بهشتین...

ایشالا درست میشه... واسه پدرومادر منم دعا کنید..اونام بدجوری تو مشکل گیر کردن...یارب العالمین..پناه ...

ممنون عزیزم خدا مشکل پدر مادر شما هم حل کنه خدا گره گشای زندگی همه باشه از جمله ماها من که خیلی غصه شونو میخورم🙏🙏🙏🙏

انشالله خدا همه پدر مادرا رو نگه داره پدر مادر شما هم خوب شن واقعا پدر مادر میوه بهشتین...

اره واقعا اینجوری مریض میبینمش حالم بد میشه اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم یهو بغض میکنم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲