2777
2789
عنوان

هر کی به دنبال بازی های جدید با کوچولوشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5307 بازدید | 191 پست
سلام  روز بخیر ممنون بابت تاپیک بسیار عالیتون منم دو تا دختر دارم نیایش 8ساله و ستایش3ساله ین ...

سلام.خواهش میکنم.انشاالله که مفید و موثر باشه.

دوست من،قطعا بچه ها با هم فرق دارند،حتی اگر از یک پدر و مادر باشند.اما این هنر شما رو میطلبه که بینشون هماهنگی و همراهی ایجاد کنید.

به دختر دومتون یاد بدید که بعضی وسائل مخصوص خواهر بزرگترشه،به اولی هم متذکر بشید که وسایلش رو با خواهرکوچکترش مشترکا استفاده کنه.

به نظرم بیشتر بازی ها رو میشه با هم بازی کنند.از خاله بازی گرفته تا توپ بازی و....و در ضمن همین بازی مفاهیمی مثل همدلی و همکاری باهم رو آموزش بدید.

انشاالله که دخترای گلتون همیشه سلامت باشند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام بانوی بی نشان مننونم بابت تاپیک های عالی که میزارین واقعا استفاده میکنم .درمورد این تاپیکتون هم گذاشتم جزء علاقه مندیهام.هنوز بچه ندارم ولی درآینده حتما استفاده میکنم 

اجرتون با خدا😍😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بانوی بی نشان مننونم بابت تاپیک های عالی که میزارین واقعا استفاده میکنم .درمورد این تاپیکتون هم ...

سلام.الحمدلله که مورد استفاده واقع شده.

انشاالله خدا به شما فرزند سالم و صالح عطا کنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزیزم ای کاش تاپیکتو ادامه بدی

سلام.انشاالله همین کار رو خواهم کرد.

خیلی خیلی عالیه

سلام‌عزیزم.خوبید؟بچه های نازتون خوبند؟بیایید تاپیک رو ادامه بدیم.فکر میکنم فاطمه زهرا باید کلاس اول باشه.درسته؟

سلام‌عزیزم.خوبید؟بچه های نازتون خوبند؟بیایید تاپیک رو ادامه بدیم.فکر میکنم فاطمه زهرا باید کلاس اول ...

سلام خااااااااانوووووم😍😍😍😍

شما خوبین دخترای گلت خوبن؟؟😘😘😘😘

آره فاطمه زهرا کلاس اوله😍😍😍

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊

دختر من بهترین و بیشترین چیزی که  جدیدا از هزارتا بازی بیشتر خوشحالش میکنه کمک کردن به من تو آشپزیه عاااااشقه این کاره برا همین منم بهش اجازه میدم کمکم کنه

الان که مدرسه میره احساس میکنه دیگه خیلی خیلی بزرگ شده مستقل بودن رو هم خیلی دوست داره😁😁😁

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊
سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم دختر من(نرگس) سه سالو شش ماهشه خیلی رو حجابش حساسه بااین که کوچولو ...

عزیزم دختر من سه سال و سه ماهشه و به شدت تحت تاثیر افرادی که بهشون علاقه منده. امروز که رفته بودم هیئت با این که چادر و مقنعه داشت اما چون دوستش روسری پوشیده بود من رو مجبور کرد روسریم رو در بیارم تا سرش کنه. گاهی اوقات هم دائما چادر سرشه. ولی یک بار که تو مهمونی خوابش برد من چادرش رو همون جا گذاشتم و وقتی فردا ازم مطالبه کرد بهش گفتم اه خوابت برده بود منم جا گذاشتمش اشکال نداره زود میریم میگیریمش. بعد اون روز رو روسری لبنانی براش بستم به جای چادر. الان وابستگیش به چادر کمتر شده ولی هر جا ببینه من چادر سرمه اونم سر میکنه.

در ضمن حرف دیگران اصلا برات مهم نباشه مهم اینه که به بچه فشار وارد نشه. 

خیلی استفاده کردم ممنون، بازم اگه بود راهنمایی کنین ممنون میشم، پسر من سه سال و نمیشه کامل حرف نمی ز ...

ببخشید کتابهایی که براش میخونید شعرند. دختر من عاشق کتابهای شعرشه.

در ضمن یه سری کتابهایی هست که درباره مخلوقات خدا مثل ماه و خورشید و برف و بارونه که توش آیه قران هم ذکر شده. فکر کنم برا تربیت دینی بچه ها مناسب باشه.

سلام  روز بخیر ممنون بابت تاپیک بسیار عالیتون منم دو تا دختر دارم نیایش 8ساله و ستایش3ساله ین ...

عزیزم برات امکانش نیست که برای دومی هم وسایل بازی فراهم کنی. چون بچه ها حس مالکیتشون زیاده و دوست ندارن همه وسایلشون رو با دیگران تقسیم کنند.

تنها چیزی که من بلدم اینکه بایست روحیه بزرگتری رو در فرزند بزرگترتون تقویت کنید‌. باید جلو کوچیکتره بهش احترام بزارید و از کوچکتر بخواهید به حرف بزرگتر گوش کنه. این جوری هم احترام به بزرگتر رو به فرزند کوچتر یاد میدید و هم حس مسئولیت پذیری رو برای بزرگتر برجسته میکنید.