2777
2789
ان تى همون غربالگرى اول هست؟

بله. از 11 هفته و 6 روز تا 13 هفته میشه رفت

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
تو غربالگری اول یا دوم

هر دو

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی یعنی خطر داره میشه یکم دقیق بگی

قدامی که خطر نداره نوع جفتته جفت یا خلفیه یا قدامی خلفی یعنی جفت پشت نی نی هست قدامی جلوی نی نی اون لولایینگ یعنی جفتت نزدیک دهانه رحمه و پایینه باید مواظب باشی اغلب تا هفته ۱۸ میره بالا با وزن گرفتن بچه ولی تا اون مدت باید خیییلی مراقب باشی چون اگه مراقب نباشی خدای نکرده خونریزی میکنه توالت فرنگی استفاده کن پله کمتر برو نزدیکی نکن استراحت زیاد بکن تا خودش را بکشه بالا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

یعنی چی یعنی خطر داره میشه یکم دقیق بگی

قدامي مشكلي نيست

براي پايين بودنشم استراحت كن تا بره بالا،آبم زياد بخور،پله بالا پايين نكن،توالت فرنگي برو،منم همين بودم تا هفته ١٨ رفت بالا

هفته دوازدهمم😭😭

نگران نباش فلن رابطه نداشته باش وزن بیشترازیه کیلو برندار پله نرو دسشویی فرنگی برو زیادم کار نکن من امروز مجبورشدم جنس پنج کیلویی بلند کنم خیلی ناراحتم همش میگم نکنه اتفاقی بیفته حتما حواست باشه ممکنه جفتت کنده بشه و ب خونریزی بیفتی توماه های بالاترم احتمال پارگی کیسه اب هست اما اگه ب خودت فشارنیاری زود میره بالا

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25
بعد اگر پايين باشه بايد چيكار كرد كه بره بالا يعنى اصلا ميره بالا؟؟؟؟

بله از من انقدر پایین بود که خونریزی کرد البته ننیدونستم پایینه نزدیکی هم کردم توالت ایرانی هم استفاده کردم اونوقت دکتر دستور استراحت مطلق داد با امپول تا هفته ۱۸ رفتم سونو انومالی گفت رفته بالا جنین که وزن بگیره اونم میکشه بالا فقط بلید مزاقب باشی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

هفته دوازدهمم😭😭

نگران نباش من ٦ هفته دست به سياه و سفيد نزدم غذا هم شوهرم ميپخت بعدش رفت بالا،ديگه تا حدودي كار ميكردم،از اول كه فهميدم باردار جارو با همسرم بود،ظرفا هم ميره ظرفشويي،توالتم همسرم ميشوره

نگران نباش فلن رابطه نداشته باش وزن بیشترازیه کیلو برندار پله نرو دسشویی فرنگی برو زیادم کار نکن من ...

معمولا تا چندهفته میره بالا؟؟؟من الآن 23هفته هستم ولی تووو 21هفتگی سونو دادم جفتم پایین بود

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که بمن عطا کردی شکرت🌹🌹
معمولا تا چندهفته میره بالا؟؟؟من الآن 23هفته هستم ولی تووو 21هفتگی سونو دادم جفتم پایین بود

منم 23 هفته هستم عزیزم وهنوز پایین میگن ازماه پنج ب بعد حتما بالامیره چون رحم شروع ب بزرگ شدن میکنه. نی نیت پسره؟

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25
منم 23 هفته هستم عزیزم وهنوز پایین میگن ازماه پنج ب بعد حتما بالامیره چون رحم شروع ب بزرگ شدن میکنه. ...

نه دختره. تو هفته 20یه بار گفتن پسر و دوباره یه جایه دیگه رفتم گفتن دختر

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که بمن عطا کردی شکرت🌹🌹