2777
2789
عنوان

خانمای اهوازی😍😍😍😍

208 بازدید | 13 پست

سلام

من چن ماهی هست اهواز زندگی میکنم میخواستم برا خرید راهنمایی کنید و مراکز خرید رو بهم بگید با آدرس باشه ممنون میشم 🙄🙄من فقط بازار امام کارون نادری رو بلدم 😑😑😑

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگي داره چي ميخواي بخري؟ ولي كلا مهزيار زيتون كارمندي تو حجت زيتون كارمندي فلكه سنگر مركز خريد ...

مرسی از لطفت مهربون کلا خریدای خانمانه😅😅

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔
زیتون مرکز خرید یکی خیابون حجت یکی سنگر. کیانپارس ایران نگین . برج. امام رضا. 

مرسی عزیزم😍😍

همون نادری وکارون خوبن من اهوازی نیستم ولی واسه خرید گاهی اوقات میام اهواز از نادری وکارون خرید میکن ...

😅😅دیگه عادم حال نداره هر دیقه بره اونحا مرسی از لطفت😍😍

زبتون سیتی سنترمهزیار یا مرکز خرید فلکه سنگر.کیانپارس .کارونم بد نیس

😉😉😉ممنون بانو

عزیزم سوار آزانس شو بگو ببرت زیتون پاساژ مهزیار

یا زیتون مرکز خرید زیتون که فلکه ی سنگر هست

یا برو کیانپارس پاساژ مرکزی،پاساژ رضا،پاساژ ایران نگین و پاساژ تشریفات و پتساژ آرین،اینا جنساشون شیک و به روز هست

توی اصلی کیانپارس هم بوتیک و مانتو فروشی و لباسهای شیک زیاد هست

کارون و امام مال کسایی هست که از شهرستانا میان و زیاد واسه خرید هزینه نمیکنن

من سی ساله اهواز زندگی میکنم تا حالا خیابون امام نرفتم برای خرید،فقط گذری رد شدم،

عزیزم سوار آزانس شو بگو ببرت زیتون پاساژ مهزیار یا زیتون مرکز خرید زیتون که فلکه ی سنگر هست یا برو ...

فدات مرسی😍😍😍آخه هیچی نداره نادری واقعا امام خو دیگه هیجی😅😅