کسی هست عمل لابیا پلاستی کرده باشه یا از نزدیکانشون دوستان کسی میدونه چه جوریه وهزینش چقدره واسه دختر داییم میخواد منو کشته از بس میپرسه منم زیاد نمیدونم کسی هست بدونه
منم عقلم درست نبود رفتم جراحي هزينه و درد ب جون خريدم
دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
دنبال اين چيزا نريد توروخدا منم عقلم درست نبود رفتم جراحي هزينه و درد ب جون خريدم
خب الان راضی نیستی
خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
😎حالا نیاز نیس در مورد یک چیزی ک اطلاع داشتی تیک بندازی گلم
اتفاقا به نظر من تیکه نبود حرف این بنده خدا. عین حقیقت بود .
استارتر برای شما سوء تفاهم نشه توروخدا اصلا منظو رم به شما نیست .
ولی این حجم از عطش که برای زیباسازی همه جااااااامون داریم ، منم فکر میکنم فقط ویژگی جهان سومه . نه ویزگی یه انسان خردمند و امروزی که دغدغه ها و اولویت های مهم تری داره😥😥😥😥
با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
از ي طرفم الان ميگم با اين وضع مد شدن زايمان طبيعي ،،چ كنم
از ي طرف ديگه هم كسي نميدونه حتي همسرم
دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭