2777
2789
عنوان

دوستان که عمل لابیا کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 39163 بازدید | 178 پست

دنبال اين چيزا نريد توروخدا 

منم عقلم درست نبود رفتم جراحي هزينه و درد ب جون خريدم 

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبال اين چيزا نريد توروخدا  منم عقلم درست نبود رفتم جراحي هزينه و درد ب جون خريدم

خب الان راضی نیستی

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
من كردم عين گاو پشيمونم

چرا؟؟؟ چی شد بعدش مگه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
زیبایی که نه، با عرض معذرت رفع گشادی

ربطی به گشادی نداره سرکار خانم

لابیا به لبه های واژن گفته میشه

لابیاپلاستی یعنی کوچک کردن و قرینه کردن لبه های واژن

لایک نکنید عزیزان🌹🙏

دیوانه ای مگه درسته خیلی زیبا میشه ولی سخته با این که سراپایی هست هر چیزی طبیعیش خوبه من اگه بخوام بگم خیلی طول می کشه تو نت بزن کاملا توضیح داده

با مردی ازدواج کن که رژتو پاک کنه نه ریملتو...
😎حالا نیاز نیس در مورد یک چیزی ک اطلاع داشتی تیک بندازی گلم

اتفاقا به نظر من تیکه نبود حرف این بنده خدا. عین حقیقت بود .

استارتر برای شما سوء تفاهم نشه توروخدا اصلا منظو رم به شما نیست .

ولی این حجم از عطش که برای زیباسازی همه جااااااامون داریم ، منم فکر میکنم فقط ویژگی جهان سومه . نه ویزگی یه انسان خردمند و امروزی که دغدغه ها و اولویت های مهم تری داره😥😥😥😥

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
نه ربطی به گشادی نداره. لب های واژن رو کوچک میکنن. ببخشید البته

کوچک نمیکنن. تکه های اضافه ( به زعم خودشون) رو برش میزنن و کلا طرحی نو در می اندازن😁😁😁😁

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
واقعا چقد هزینت شد چرا پشیمونی 

٢/٥٠٠ بخاطر اينكه يكسال شده و مدام درد دارم 

چكاپ رفتم ميگه مشكلي نيست

از ي طرفم الان ميگم با اين وضع مد شدن زايمان طبيعي ،،چ كنم

از ي طرف ديگه هم كسي نميدونه حتي همسرم

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
اتفاقا به نظر من تیکه نبود حرف این بنده خدا. عین حقیقت بود . استارتر برای شما سوء تفاهم نشه توروخدا ...

اخه صرفا زیبایی نیست

بعضی ها واقعا اذیت میشن موقع راه رفتن یا شلوار تنگ پوشیدن....

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
شما عمل تنگ كردن واژن انجام دادي؟

لبيا انجام دادم