2777
2789
عنوان

دوستان که عمل لابیا کردن بیان

39163 بازدید | 178 پست

کسی هست عمل لابیا پلاستی کرده باشه یا از نزدیکانشون دوستان کسی میدونه چه جوریه وهزینش چقدره واسه دختر داییم میخواد منو کشته از بس میپرسه منم زیاد نمیدونم کسی هست بدونه

چیکار میشه؟

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل زیبایی واژن 😐😐😐😐 جهان سومیم دیگه

😎حالا نیاز نیس در مورد یک چیزی ک اطلاع داشتی تیک بندازی گلم

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
افرین اطلاعات 

منم میدونستم. از همین سایت یاد گرفتم والا . تو جامعه عادی ندیدم اما تو سایت هر دوسه روز یه بار یه نفر دنباله! نمیدونم چه دردی از زندگی دوا میکنه ☺☺☺☺

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

من كردم

عين گاو پشيمونم

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
زیبایی که نه، با عرض معذرت رفع گشادی

عنل لابیا پلاستی با عمل گشادی واژن که در اثر زایمان طبیعی به وجود میاد فرق داره! لابیا پلاستی عمل زیبایی لبه های واژنه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞