سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
داداشم می گه صدای کسی رو ضبط کنی بدون اجازه ببری کلانتری و دادگاه جریمه و زندانی داره
آخه تو یه فیلمی وکیل صدای شاهدو ضبط کرد بهش گفت یا خودت بیا شهادت بده یا صداتو تحویل دادگاه میدم.یعنی داشته میترسونده و فقط صداش کافی نیست؟نمیدونم والله
آخه تو یه فیلمی وکیل صدای شاهدو ضبط کرد بهش گفت یا خودت بیا شهادت بده یا صداتو تحویل دادگاه میدم.یعن ...
نمی دونم داداشم پلیسه .چند وقت پیش یه چیزی از عمم دزدیده بودن .بعد دزد رو شناسایی کردن .فامیل بود اومده بود گفته بود من ورداشتم ولی ابروم رو نبرین.میارم پس می دم .دختر عمم صداشو ضبط کرده بود ........بعد داداشم گفت صدای ضبط شده رو دادگاه نبرین که جرمه
اگر بدونی چه به سر زندگی من اوردخ این زن نمیگی راحت من با یه بچه تو شکمم دارم جدا میشم
من نمیدونم چی شده و چه اتفاقی افتاده فقط یقین دارم که تهمت و بهتان گناه کبیره است.اگر واقعا چنین آدمی نباشه باید جواب پس بدید.خود دانید.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ببین اگه از کسی صدای ضبط شده داشته باشی و اسکرین شات داشته باشی هرچند که تو راست بگی ولی بدونه اطلاع اون شخص صدارو ضبط کرده باشی و بری شکایت کنی اون شخص هم میتونه از تو شکایت کنه و فک کنم جریمه نقدی و شلاق و حبس هم داره بنا به نظر قاضی