2777
2789
عنوان

خانوماهی گلی که از شر موهای زائد خلاص شدید به من هم کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 7915 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کل صورتم را میخوام لیزر کنم و توی اولین جلسه قسمت هایی را لیزر کرد این طبیعیه دیگه یا نه؟؟؟؟
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
مرسی بیمارستان خیلی ناجور نیست؟ بیمارستان راضی وابسته به دانشگاه نیست؟ این دانشجوهای پزشکی نمیان بالای سرآدم وایستن؟ به جز کسی که اینکار و میکنه بازم آدم تو اتاق هست...........
در دنیا تنها یک قلب است که برای تو می طپد آن هم قلب خود توست.
ساحل جان اتفاقی که برای شما افتاده برای من هم افتاده بود و اون چیزایی که من بهتون گفتم توصیه های دکترم بود که من با این توصیه ها خوب شدم.حالا شما هر کاری رو که صلاح میدونی انجام بده عزیزم
زندگی چون گل سرخیست،پر از خار پر از برگ و پر از عطر لطیف...
خیلی ممنون راحله جون از راهنماییت,یه سوال دیگه هم داشتم من کل صورتم را لیزر می خوام بکنم و توی اولین جلسه خیلی خیلی خیلی کم لیزر کرد مثلا دو نقطه از پیشونی کنار صورتم منظورم نزدیک به گوش است و دونقطه در چانه و دو نقطه در بالای لب ولی اندازهاش خیلی کوچیک بود میخواستم بپرسم ایران هم اینجوری هست؟؟؟؟؟
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
سلام بچه ها راستی من بعد از یه هفته همه جاهای زخم صورتم رفت بدون هیچ کرمی الان خیلی خوشحالممممممم.
سلام

بعد از لیزر سریع ژل سیکاکتیو اوریاژ را بزنید خیلی کمک میکنه برای کم شدن التهاب و نسوختن
من خودم خیلی پوستم حساس بود دکتر بهم اینا پیشنهاد داد عالی بود
ضدآفتاب هم فراموش نشه ازنوع خوبش
ولی در کل پوستهای تیره تر باید بیشتر مراقب لک لیزر باشند