2821
2789
عنوان

گوله شدن آمپول

227 بازدید | 10 پست

بچه ها من سینوزیت شدید دارم مجبورم آمپولای چرک خشک کن بزنم.چندبار جای آمپول گوله شد حوله گرم گذاشتم خوب شد.الان دیگه نیست اما از پارسال هر دو طرف جای آمپولا درد میکنه انقد حساس شده کسی بخواد به شوخی بزنه بهم یا جای بد بشینم از درد میمیرم.کسی این تجربه رو داشته؟لازمه پیگیری کنم؟ 

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااای، منم جای آمپولم یک ساله درد میکنه. فکر نکنم راهی داشته باشه. خیر نبینه اونی که اینقد بد به من ...

😭😭😭

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
دردش فقط همون نقطس؟

آره هر دوطرف به اندازه ی کف دست.اما گوله نیس از داخل

والا من ده ساله پیش سزارین شدم هنوز جای امپولا درد میکنه به شوهرم میگم میخنده

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
والا من ده ساله پیش سزارین شدم هنوز جای امپولا درد میکنه به شوهرم میگم میخنده

ای وای 😔بديش اینه من مجبورم بازم بزنم رو همون ناحیه ها دیگه میمیرم 😭