2777
2789
عنوان

حس بی کسی

308 بازدید | 15 پست

من تو یه شهری دوراز خونوادم زندگی میکنم همسرمم کارش طوریه ک اکثرا تاشب خونه نیست،البته دانشجوام ولی خب خیلی تنهام،الان همسرم میخاد بره سفر و ب پدر و مادرم ز زدم بیاین پیشم بهونه های مسخره میارن ک نمیتونن بیان، از طرفی ام خانواده شوهرم هستن ولی باهاشون راحت نیستم،همسرمم اصرار داره تنها نمونم تو خونه روزا ک دانشگاهم، میگه شبا برو خونه خواهرم،واقعا موندم چیکار کنم؟ 

انقدر از پدرومادرم ناراحت شدم ک اندازه نداره،آخه آدم دختر کم سنو سالشو بیخیال ول میکنه با این ک میبینن خونواده شوهرم چقدر ب دختراشون اهمیت میدن،مطمعنم خواهرشوهرم میپرسه چرا مامانت اینا نیومدن و  کلی تیکه میندازه 😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم نمیدونم والا ولی میگه شبا تنها نمون😞

از الان بهش بگو اينجوري راحتترم 

اينهمه خانوما شوهراشون ميرن ماموريت مگه حتما كسي بايد پيششون باشه

تو مثل دعاي مادرم از ته دل ميايي🧚🏻‍♀️
خودمم نمیدونم والا ولی میگه شبا تنها نمون😞

واسه چی ؟ محله تون امن نیست ؟

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

هععععی خواهر حرفا میزنیا ...بمون خونه خودت خیلیم راحت تری من شوهرم ۸ مهر رفته سر کار قراره ی روز  قبل اربعین بیاد با این ک خانواده شوهرم اینجان ولی خودم همیشه تنها میمونم اینجوری راحت ترم 

لباتو گاز بگیر اشکات نریزه 💔
از الان بهش بگو اينجوري راحتترم  اينهمه خانوما شوهراشون ميرن ماموريت مگه حتما كسي بايد پيششون ...

آخه خونه ما دوطبقه اس طبقه پایین دست ی مستاجریه ک زمستونا میره ی شهره دیگه و فامیلاش هی میان ب خونش سر میزنن در واقع در ورودی یکیه،البته ما طبقه دومیم.

هععععی خواهر حرفا میزنیا ...بمون خونه خودت خیلیم راحت تری من شوهرم ۸ مهر رفته سر کار قراره ی روز &nb ...

آخی،ایشالا ب سلامت برگرده،من دلم از خونوادم خونه ک چرا بی اهمیتم واسشون ینی کار از من مهمترشون چیه،بهونه های الکی میارن فقط آدمو سرشکسته میکنن،راس میگی ادم خونه خودش خیلی راحتتره

آخی،ایشالا ب سلامت برگرده،من دلم از خونوادم خونه ک چرا بی اهمیتم واسشون ینی کار از من مهمترشون چیه،ب ...

ممنون عزیزم ...بخاطر کار  گفتن نمیان؟؟؟ 

ممنون عزیزم ...بخاطر کار  گفتن نمیان؟؟؟

بازنشسته ان،ولی الکی بهانه آوردن کارداریم نمیتونم الان بیام،بعد همسرم ب مادرم ز زده ک بیا مادرم میگه بزا فکرامو بکنم بهت خبر میدم،آخه فک کردن داره؟ی زن بیکار بدون بچه کوچیک 

بازنشسته ان،ولی الکی بهانه آوردن کارداریم نمیتونم الان بیام،بعد همسرم ب مادرم ز زده ک بیا مادرم میگه ...

خودتو ناراحت نکن شاید واقعا مشکلی داره ک نمیاد با شوهرتم حرف بزن بگو میتونم از عهده خودم بربیام خودم تنها میمونم مشکلی پیش نمیاد