2777
2789
عنوان

من گوشت تلخم اخه یا بی ادب؟؟؟

318 بازدید | 23 پست

سلام چرا هر تایپیکی میزارم کسی نظر نمیده یا یه دوست صمیمی چند ساله ندارم با هرچی دوست میشم با این که صادقم و اهل کلک و کلاس و عشوه نیستم بعد چند ماه رابطه هامون سرد میشه تایپیک میزنم کسی ج نمیده همیشه من باید حال همه رو بپرسم مادر مادرشوهر عمه خاله دایی واقعا افسردگی دارم میگیرم 😐😐😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوزوییی

واییییییییییی چ حرفیه آخه زشته بابا

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
زمونه اینجور شده به خدا منم همینم سافو ساده‌ . همه هم دورو و گرگن . انگار باید گرگ باشیو سرو زبوندار ...

واقعا چیکار کنیم پس....مردم از تنهایی از زندگی دل زده شدم به خدا...

عزیزم آدمها عادت کردن به دورویی ،وقتی کسی رو ببینن صادق و بی شیله پیله س،ازش میترسن فاصله میگیرن&nbs ...

چیکار کنیم پرو و دور رو هم باشیم دور هم جمع میشه پشتمون حرف میزنن 🤔😐