2777
2789
عنوان

من گوشت تلخم اخه یا بی ادب؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 23 پست

یعنی واقعا باید چکارکرد

حتی پدرمادرا هم اینطدری شدن ..اون بچه ای که صاف و ساده و مظللومه رو آدم نمیدنن

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید زیادی میای سمت ادما!هیچکس ادمیو که زیاد میاد طرفش دوس نداره.باید یه کم خودتو بگیری.زیادی دم دست ...

نه اینجوری هم نیستم ولی خیلی هم اعل کلاس نیستم اگر کسی باهام سلام و علیک کنه گرم جواب میدم با فامیل هام سعی میکنم صمیمی بر خورد کنم فکر کنم اینا معمولی باشه

به نظرم ما هم باید یع خورده یاد بگیریم از حرف زنا و دوروها

کاشکی بیان یادمون بدن.

اگه کسی پایه اس تاپیک بزنیم...

نه اینجوری هم نیستم ولی خیلی هم اعل کلاس نیستم اگر کسی باهام سلام و علیک کنه گرم جواب میدم با فامیل ...

خب صمیمی نشو.مشکل از شما نیس.بیخیال بقیه باش و به خودت فکر کن

عاشق خودمم...بوس بوس
اوکیه من هستم واقعا شاید نیاز به اموزش داریم 😅

واقعا نیاز داریم.......چون همه الان اینطوری شدن..ما که نمیاونیم همه رو عوص کنیم...باید رو خودمون کار کنین

خب صمیمی نشو.مشکل از شما نیس.بیخیال بقیه باش و به خودت فکر کن

تو ترین هستم شوهرم میگه ول کن فک و فامیل رو فامیل که تا غذا رنگه بزاری جلوش بگی بخندی باهات خوبه باید قید رو زد فامیل اونه که تو حال بد هم کناره باشه 😐😐