سلام چرا هر تایپیکی میزارم کسی نظر نمیده یا یه دوست صمیمی چند ساله ندارم با هرچی دوست میشم با این که صادقم و اهل کلک و کلاس و عشوه نیستم بعد چند ماه رابطه هامون سرد میشه تایپیک میزنم کسی ج نمیده همیشه من باید حال همه رو بپرسم مادر مادرشوهر عمه خاله دایی واقعا افسردگی دارم میگیرم 😐😐😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید زیادی میای سمت ادما!هیچکس ادمیو که زیاد میاد طرفش دوس نداره.باید یه کم خودتو بگیری.زیادی دم دست ...
نه اینجوری هم نیستم ولی خیلی هم اعل کلاس نیستم اگر کسی باهام سلام و علیک کنه گرم جواب میدم با فامیل هام سعی میکنم صمیمی بر خورد کنم فکر کنم اینا معمولی باشه
خب صمیمی نشو.مشکل از شما نیس.بیخیال بقیه باش و به خودت فکر کن
تو ترین هستم شوهرم میگه ول کن فک و فامیل رو فامیل که تا غذا رنگه بزاری جلوش بگی بخندی باهات خوبه باید قید رو زد فامیل اونه که تو حال بد هم کناره باشه 😐😐