2777
2789

کسی که کتک میزنه وحشیه مخصوصا این مردارو باید بگیری ببندی علف بزاری جلوشون بچرن    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
ازبابام فهمید دوس پسر دارم

منم همینطور

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدست پدر ازدست مادر ازدست برادر از دست خواهر ازدست هم کلاسی ازدست معلم ازدست مدیر ازدست ناظم ...

تو بچگی از خواهرت کتک خوردی یا بزرگ سالی؟ 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

من از مامانم زیاد کتک خوردم ولی خدایش حقم بوده خخخخخخخخخخخخ

خیلی با برادرم شیطونی میکردیم مامانمو کلاف میکردیم بنابراین اولین نفری که کتکم زده مامانم بوده 

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

حالا تا دیروز سیصد نفر آدم میومدن میگفتن شوهرم زد تو دهنم . پدرم اینجوری زد برادرم اونجوری زد . هزار و سیصد نفر هم داغ دلشون تازه میشد  و خاطرات کتک کاری رو تجدید میکردن . حالا قحطی شد . 

وااااای من مرد دست به زن دار خیلی دوش دالم🤗🙈

خیلی ابهت داره لعنتی 

من که شوهر گیرم نیومده ولی یکبار با دوست پسرم دعوام شد من پر پر بودم اصلا اعصاب نداشتم اونقد عصبانیش کردم که دیگه قاطی کرد با کمربند منو زد😢 ولی در اوج عصبانیت هم یادمه مراقبم بود که جای حساس نزنه بهم آسیب نزنه فقط به با سنم زد😬 به خاطر همین کارش اونقد عاششششقشششش شدم که حد نداشت

پسر خوبی هم بود نمیدونم اینو دیگه چرا ول کردم🤔

یادم نمیاد..زیاد کتک خوردم ولی کتک هم زدم کم نمیارم😓😓😓😓😓😓😓😓

شیرزنی😂😂💪💪

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
وااااای من مرد دست به زن دار خیلی دوش دالم🤗🙈 خیلی ابهت داره لعنتی  من که شوهر گیرم نیومده و ...

داری جدی میگی؟؟یاشوخی میکنی؟؟

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش
کسی که کتک میزنه وحشیه مخصوصا این مردارو باید بگیری ببندی علف بزاری جلوشون بچرن     &nbs ...

برو ب ب😂 

مورچه رو نمیتونی بزنی، همش میای میگی لیلا کمک😂😂😂😂😂

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜