2777
2789
عنوان

کیا خونشون شومینه داره

6911 بازدید | 13 پست

سلام 

کسانی که شومینه دارند ایا راضی هستید ؟ 

گرمایی داره یا نه فقط یه دکور هست 

بوی گاز یا دود نداره ؟ 

من خونه جدیدم شومینه داره داشتم فکر میکردم که کلا برش دارم یا اینکه روش کار کنم و براش هزینه کنم مثلا نماسنگ و یا از این طرحهای جدید که شکل ای سی دی هست و یا ...

ما داشتیم به شدت مصرف گازش بالا هست ، دیگه استفاده نکردیم ازش تبدیل شد به ی دکور.

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما داشتیم برداشتیم اصلا گرما نداشت جاهم تنگ کرده بود البته خونه ی ما مال بیست سال پیشه قدیمی بود شاید خوب نبوده به جاش بخاری کذاشتیم

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼

به نظر من الان ديگه شومينه فايده نداره... آلودگيه هوا به اندازه كافي داريم خودمون... من خودم دارم... خيلي دوست دارم برش دارم چون هم جا گرفته هم براي بچه هام خطرناكه و هم تميزكاري داره... خوب گرم ميكنه ولي بهتره استفاده نشه...

سالن من بزرگه یه دونه پکیج گرمش نمیکنه اسپلیت هم دوتا داره ولی مصرفش بالاس گفتم ازش کمتر استفاده کنم 

شومینه رو طرح شیکی کار نکرده برا همین گفتم روش کار کنم چند نفر رو اوردم گفتم تقریبا 3 تومن هزینه داره 

گزینه دومم این بود کلا برش دارم

دوستان دیگه کسی نظری نداره درخصوص شومینه ؟

شومینه گازی ما داریم عالیه گرمایشش خیلی خوبه ولی من الان میخوام شومینه برقی بخرم واسه دکور شما چیزی درموردش میدونین؟که چه مارکی خوبه و کجا میفروشن؟ تو شهر ما نیست اخه

شومینه گازی ما داریم عالیه گرمایشش خیلی خوبه ولی من الان میخوام شومینه برقی بخرم واسه دکور شما چیزی ...

بیستون ارائه کننده انواع شومینه های مدرن از جمله شومینه های گازی و برقی طرح LCD است. شما می توانید از طریق فروشگاه آنللاین شومینه بیستون این محصولات را مشاهده و بررسی کرده و به صورت مستقیم اقدام به خرید کنید:

https://www.bistoonshop.com/fa/products/l/?c=9