2777
2789
عنوان

تست زنده ماندن اسپرم

564 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها

کسی اطلاعی داره این تست چجوری انجام میشه.دکترم گفت اکه این ماهم باردار نشی باید همسرت بیاد یه تسته که با تست اسپرم معمولی فرق داره نشون میده اسپرما تو رحم زنده میمونن یا نه .تو مطب نمونه میگیرن.پرسیدم چجوریه توضیح نداد گفت حالا ببین این ماه چی میشه.

کسی میدونه؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو تخمک گذاریت نزدیکی میکنی بعد چند ساعت میری ازت نمونه میگیرن و با میکروسکوپ مینگرند بهش ک ببینن اسپرم زندس در محیط رحم یا بدنت واکنش میده و میکشتشون، 

من نرفتم ،

تو نت هست بزن دقیق اطلاعات بگیر تست pct میگن بهش، فکر کنم

خدایا همون گناهامونو ببخش که نمیذاره دعاهامون برآورده بشه

نریا چرته

این نظریه خیلی وقته منسوخ شده بعضی دکترا برا پر کردن جیبشون هنوز انجام میدن 

میگه 4 صبح با همسرت نزدیکی کن بعد نه دستشویی برو نه حمام آب به خودت نزن بعد 4.5 ساعت بیا مطب تست بده 

بعد با اپلیکاتور که وارد رحمت میکنن  اسپرمارو میکشن بیرون زیر میکروسکوپ. نگاه میکنن اول که ببینن اسپرم وارد رحمت شده یا نه تعدادشو میشمرن بعد نگاه میکنن ببینن زنده هستن 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

این حیله دکتراس که بعدش بگن بیا آی یو آی پول به جیب بزنن 

برا من این تستو انجام دادن 

بعد گفت 15 تا اسپرم دیده شده هر 15 تا مرده 

بعد کلی اسیرم کردن همسرم دوباره از اسپرم داد دیدن اسپرماش خوبه 

بعد به من گفت ترشحاتت اسپرم کشه و هیچوقت باردار نمیشی طبیعی 

کلی دارو و شیاف برام نوشت که آی یو آی کنم ختی روزشم مشخص کرد 

من نرفتم چون قبلا باردار شده بودم باور نکردم همچین چیزیو 

تو نتم نوشته منسوخ شده 

آخه ربطی نداره شاید اون روز شرایطم یجوری بوده که اسپرما مردن بعدم میگن اگه مدت بین نزدیکیا زیاد باشه اسپرما ضعیف میشن برا همینه میگن برا بارداری یک روز در میون رابطه داشته باشین 

خلاصه من نرفتم دو ماه بعدطبیعی بدون دارو  باردار شدم 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
این حیله دکتراس که بعدش بگن بیا آی یو آی پول به جیب بزنن  برا من این تستو انجام دادن  بع ...

ااا من اصلا نمیدونستم چیکار میکنن.

دکترم اتفاقا اونجوری نیست بخواد جیبشو پر کنه به من گفت این ماه برو سونو بعد جواب سونوتو نمیخواد بیاری تلفنی زنگ بزن بهت میگم امپولاتو کی بزنی و کی نزدیکی راشته باشی.البته دکترم خیلی پیره یعنی خود منو اون سزارین کرده.شاید هنوز از روشای قدیمی استفاده میکنه .دعا ونید این ماه نتیجه بگیرم که کار به این تستا نکشخ

ااا من اصلا نمیدونستم چیکار میکنن. دکترم اتفاقا اونجوری نیست بخواد جیبشو پر کنه به من گفت این ماه ب ...

انشاءالله که نتیجه میگیری 

اما الکی هزینه این تستو نده از من گفتن

هزینش چقدره ؟

پارسال 50 دادم برا تست  اما دوباره کلی پوله آز اسپرمو دارو بخاطرش مجبور شدم بدم که بیخود بود همش.