2777
2789
عنوان

دوست داريد از ايران بريد؟

363 بازدید | 34 پست

خانوما من شوهرم گير داده بريم يه كشور ديگه زندگى كنيم من اصلا دوست ندارم و ميخوام پيش خانوادم باشم. قبل اينكه باهم اشنا شيم همسرم داشته ميرفته فرانسه به من گفت. منم شرط ازدواجم اين بود كه من جايى نميام اونم قبول كرد ولى از فرداى عروسيمون كه داره ٤ سال ميگذره گييير داده كه بايد بريييم كلى سر اين موضوع دعوامون ميشه و همش به من ميگه تو متعصبى تو وابسته به خانوادتى تو احساساتى هستى تو اهل پيشرفت نيستى. 😖😖😖 خوب منم حق دارم محل زندگيمو انتخاب كنم ☹️☹️ شما بوديد ميرفتيد؟!

البته😐

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره در اون کشور جدید چی در انتظارم باشه که به خاطرش حاضر باشم از کشورم و خانواده ام دور باشم، اگر واقعا پیشرفتم در گرو رفتن باشه میرم ولی اگه تفاوت چشمگیری نداشته باشه نه نمیرم

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

من بودم میرفتم گلم واقع بین باش مملکتمون اوضاعش جوریه که واقعا ادم فقط واسه بخوز نمیر جون میکنه جای میشرفت نیس بهتره مهاجرت کنید نه تنها واسه خودت واسه اینده و ملیته بچتم خوبه الان اکثرا میرن بچه هاشونو خارج به دنیا میارن چرا چون فکرشون کار میکنه ارزش مدرک و تحصیلات اونجا خیلی بهتر و معتبرتره 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯