2777
2789
عنوان

پیازدرمانی

450 بازدید | 18 پست

کسی تاحالا پیاز درمانی کرده که نتیجه گرفته باشه؟

طریقه استفاده ش چجوریه از چه روزی باید شروع بشه و طرز تهیه ش چجوریه؟

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها پیاز درمانی پریودی رو هم منظم میکنه؟من ویتاگنوس مصرف میکنم پریودیم ک منظم و عالی شده برای حام ...

قرص ویتاگنوس میخورید یا قطرشو

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
روش اینو من نمی دونم،ولی هرروز خامشو بده شوهرت بخورهذخیلی رو اسپرم ها تاثیر مثبت داره.

مصرف پیاز خام رو یک هفته س شروع کرده ولی تعریف پیاز درمانی رو زیاد شنیدم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
قرصش رو قطره اش خیلی تلخه 

روزی چند تا میخورید؟

روی من اصلا جواب نداد

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
توی سرچ بزنی،چند تا تاپیک هست که قشنگ توضیح دادن،منم تو اقدام بودم،به فکرش افتادم،و رفتم خوندم،اما د ...

شما چجوری باردار شدی چند ماه اقدام بودی؟

یکسال،بدون مشکل،با لتروزول،متفورمین

انشالله که کوچولوت سالم بیاد توی بغلت عزیزم