2777
2789

بچه ها کسی میدونه جدیدا هزینه عمل کیست تخمدان چقدره با لاپراسکپی؟بعد نقاهتش چند روزه؟درد داره؟

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره کدوم دکتر و کدوم بیمارستان باشه. دوران نقاهتش خیلی کمه، من بعد سه روز کاملا سرحال بودم مث ...

من میخوام بیمارستان خصکصی عمل کنم توی رشتم ولی میخوام بدونم حدودا چقدره🙈

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
لاپاراسکوپی  کلا کم درده   ولی خوب بازم عمله   من سپتومم رو عمل کردم  سال قبل&n ...

🙏🙏🙏🙏🙏

من میخوام بیمارستان خصکصی عمل کنم توی رشتم ولی میخوام بدونم حدودا چقدره🙈

آخه بستگی به عملت هم داره، من عمل اندومتریوز پیشرفته داشتم، تو بیمارستان لاله تهران، با دکتر آصف جاه، سه سال پیش شد یازده تومن

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...