سلام دوستان من ۲۸ سالمه و۵ساله ازدواج کردم ۳ ماهه اقدام به بارداری کزدم ماه اول هرچی کیت استفاده کردم همش منفی بود رفتم سونو فهمیدم فولیکول بالغ ندارم و پلی کیستیکم دکتر برام متفورمین.دوفاستون و یدوفولیک نوشت خودمم لتروزول خوردم این ماه روز ۹پری یک فولیکول ۱۷توی تخمدان راست داشتم سیکل هام متوسط ۲۵ روزه ست از وقتی دازوهارو میخورم اصلا ترشح ندارم و نمیدونم تخمک گذاریم کیه چون خط کیت هیچ وقت پر رنگ تر از خط کنترل نشده
ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شنیدم که کیت ها برای اونایی که تخمدان پلی کیستیک دارن کار نمیکنه..
منم همش منفی میشد امروز بی بیم منفی شد😓
ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
۲سال ویک ماهه اقداممم تنبلی دارم شوهرم اسپرمش کم تحرکه