2777
2789
عنوان

بد حرف میزنم ولی خودم متوجه نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اينجوريم خيلي جدي کم کم تن صدام ميره بالا ولي دعوا ندارم واقعا خلاصه اينطوريه که همه ناراحت ميشن ازم ميگن تو انگار طلبکاري نميتوني اروم صحبت کني ميگم ارومم قبول نميکنن همسرمم ناراحت ميشه واقعا کلا از پدرخدابيامرزم ارث بردم البته زودم عصبي ميشم زودم اروم

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
استارتر میتونی تن تاک یا قابلمه آگرین یا ماهی تابه دو طرفه آگرین که یه طرفش گریله بخری  هممممم ...

@dadashmnotelam

از شاهکار های خلقت 

جالبه انقد سر خوشم لایکم که میکنن میام باز به نوشته هام میخندم 

انقد داغونم من 😂😂😂

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
@dadashmnotelam   از شاهکار های خلقت  جالبه انقد سر خوشم لایکم که میکنن میام باز به ...

😶😶😶😂😂😂😂😂😂😂😂 

ما به فنا رفتیم ببین کی گفتمت 😂😂😂😂😂😂😂

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔