2777
2789
عنوان

بیاین اینجا کارتون دارمممممم🙆‍♀️🙆‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 45 پست
شوهرم عاشق اسم گندمه منم خیلی دوسدارم اما نظرای منفی بهم حس بدی میده

عزیزم به دیگران کاری نداشته باش بعدا براشون عادی میشه .گندم قشنگه تلفظشم راحته

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
گندم هیچوقت قدیمی نمیشه 

وای خدا .نمیدونم چیکار کنم هر دوتا اسموعاشقشونم اما چون شوهرم عاشق اسم گندمه دوسدارم این اسمو بزارم  ازطرفیم جذب حرفای منفی شدم😣

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم خودمون  بهم میاد خیلی .خیلی  دوره از این دوتا اسم اما خب از اسمای شبیه به اسم خو ...

حالا بزار با حرف اسم خودتون شروع نشه اسم باید اصالت داشته باشه وقتی دخترت بیست ساله شد بهش بیاد وقتی هفتاد سالش هم شد بازم بهش بیاد من اسم ئه وین رو خیلی دوس دارم کوردیه اسم انیل هم ترکیه وقشنگه 

حالا میبینی 😛

عه وااااااه حالا دیگه زبون در میاری واسم الان ننه قمرو میگم بیاد 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
عه وااااااه حالا دیگه زبون در میاری واسم الان ننه قمرو میگم بیاد 

منم بابا قمرمو میگم بیاد چی فکر کردی 🙃

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
منم بابا قمرمو میگم بیاد چی فکر کردی 🙃

خخخخخخحخحخخخ نه بابا اون تو تیم منه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
وای خدا .نمیدونم چیکار کنم هر دوتا اسموعاشقشونم اما چون شوهرم عاشق اسم گندمه دوسدارم این اسمو بزارم ...

اصلا به حرفای بقیه توجه نکن کسی هم خواست بد تلفظ کنه یا مسخره کنه همون لحظه برخورد کن بگو لطفا اسمشو درست بگین چون ناراحت میشم دختر دوست من اسمش گندمه یبار خود من به شوخی یه طور دیگه صدا زدم برخورد کرد الان دیگه کسی جرات نداره بد صدا کنه بستگی به برخورد خودت و شوهرت داره 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
خخخخخخحخحخخخ نه بابا اون تو تیم منه

خوشگل خانم من دیگه میرم بخوابم بعدش که بلند شدم تایپیک میزنم زودتر از تووووو 😗

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
خوشگل خانم من دیگه میرم بخوابم بعدش که بلند شدم تایپیک میزنم زودتر از تووووو 😗

منمم خوابم میاد شب بخیر