2777
2789

دوست دارم الان خواب بد دیدم پاشدم میترسم برم وضوبگیرم یا از جام بلندبشم  

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه بذار.نترس.برو نماز بخون .کیف داره.منم الان میرم

خیلی خواب بدی بود اومدم سایت ترسم بریزه اما نمیشه چون هم شب بود هم خونه خودمون بود تو خوابم میترسم خیلی چراغاهم خاموشه بدون وضو میشه خوند

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

بلد نیستم اونجا ک اسم ۴۰نفرو باید بگیم کیا رو بگیم مثلا؟

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

افرین چه تاپیک خوبی.... خدا خیرت بده. توروخدا برای منم دعاکنید. اینقدر گریه کردم سرم داره میترکه.بلکه خدایه نگاهی به این زندگی من بکنه.اللهم اغفر لسمیرا . التماس دعاT_T 

من پریود شدم امروز اگر خوندید میشه منم یاد کنید خدا حاجتمو بده

هر کسی می تونه بهت نگاه کنه. پیدا کردن اون آدمی خیلی کم اتفاق می افته که همون دنیایی رو می بینه که تو می بینی. 
منم دعا کن خدا بهم نی نی بده منم کربلام حتما دعات میکنم

واي ترو خدا دعا كنين حاجت منم بدن 

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽