الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها لطفا منو هم راهنمایی کنید .من اول شهریور سقط کردم ولی هنوز بعد یه پریود بقایا دارم . از کورتا ...
آویشن دم کن بخور گل گاوزبون بخور مدام طناب بزن
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
بچه ها لطفا منو هم راهنمایی کنید .من اول شهریور سقط کردم ولی هنوز بعد یه پریود بقایا دارم . از کورتا ...
من تیر ماه با شیاف سقط کردم و بقایا موند و تا شهریور هرکاری که فکرشو کنی کردم تا دفع بشه و کورتاژ نکنم ولی انگار نه انگار اخر دکتردعوام کرد گفت دوماه گذشته و به پولیب تبدیل شده یعنی شده بود گوشت اضافه تو رحمم و گفت میخوای رحمت و ازدست بدی رضایت نده به کورتاژ که کوتاه اومدم.وحشت داشتم از کورتاژ ولی اگرمیدونستم انقدرراحت همون اول میرفتم بعد سه ماه هم گفت اقدام کن برا بارداری
عزیزم من از وقتی سقط کردم کلی خودمو به گیاه دارویی بستم ولی جواب نمیده .چون افتادگی رحم دارم کمی میت ...
من عفونته بعد سقط گرفتم کامل عفونت مشخصه تب لرز ضعف بوی بد واژن...میندازتت اصلا
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
مرسی دوسته خوبم .استرسمو کم کردی.برای منم دو ماه گذشته .پس تو میگی منم به کورتاژ راضی بشم.آخه فقط یه ...
من یه پریود شدم و دفع نشد چقدر دمنوش خوردم فایده نداشت.کورتاژ با بی حسی از کمر بود بعدشم نه عفونتی گرفتم نه چیزی از ابان هم گفت اقدام کن به بارداری که میخوام اقدام کنم.اصلا نترس