2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی ۳ماه بود عروسی کردم علاعم بارداری داشتم خیلی خیلی ناراحت شدم  بنظر من واقفا زود بود خدارو شکر سر یک سال .با اقدامای اولیه شدم.توام دست نگه داریخورده لذت ببر از دونفره بودن اول زندکیتون😚😚😚😚

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍

زوده.ولی بستگی به آمادگی خودت و همسرت داره.اینکه الان توانایی مادر شدن و پدر شدن رو تو خودتون میبینید؟بنظرم یخورده با همسرت دو تایی بگردین و عشق و حال کنید بعد بچه بیارید.آخه بچه خیلی دنگ و فنگ داره.من الان بچم شونزده ماهشه باور کن بعضی وقتا چند روز وقت نمیکنم حموم برم

به نظر من زوده 

من ترجیح میدم چهار پنج سال لذت ببرم از زندگی تفریح کنم ازاد باشم بعد درگیر بچه بشم تا اون موقع هم کااامل همسرمو میشناسم و مطمئن میشم که زندگیم دووم داره