مثلا خودم چندشب پیش بیرون بودیم یکی همش دورو برم میپیچید چشم ابرو میرف دخترم بغل شوهرم بود تو ی پاساژ بودیم ک.ث.افت میدونس شوهرمه جوری میومد ک اون نبینه منم داشتم زخره ترک میشبدم گفتم خدایا اگه ببینه مرد رو میکشه همینجا ولی همونجا چنتا اشنارو دید این مرده هم با همونا بود همین جوری پرسیدم مردرو میشناسی ...
نه مگه برگ چغندر کنارمه که به خودش اجازه بده تیکه بندازه.محاله کسی انقدر جرات داشته باشه به زنیکه شوهرش کنارشه تیکه بندازه مگه اینکه از جونش سیر شده باشه...
اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند چون دغدغه ی مردم این شهر حجاب است هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است درکشور من زن مثل میت به حساب است...
منم به بار یه مرده از عمد تنه زد بهم شوهرم بعد ۵ دقیقه به خودش اومد رفت یارورو پیدا کرد و تا میخوردش زده بودش وقتی برگشت موهاش رو هوا بود😐تاحالا شوهرم اینجوری نکرده بود😓
مم به بار یه مرده از عمد تنه زد بهم شوهرم بعد ۵ دقیقه به خودش اومد رفت یارورو پیدا کرد و تا میخوردش ...
من اونجا بهش نگفتم وقتی کلا از اونجا رفتیم بهش گفتم مردرو میشناختی اینجوری کرد گرفت ک بر میگردم میکشمش با هزار بد بختی نگهش داشتم گفتم ول کن شعور نداره خواست منم بخوره
یه بار باشوهرم رفتیم خرید اون رفت اتاق پرو من منتظرش بود فروشنده یه پسرجوون گیر داد به من چشم و ابرو اومد داشت شماره میداد داشتم سکته میکردم😐😐😣😣شوهرم اومد بیرون گفتم اره خوبه من میرم تو ماشین توام بیا خسته شدم😐😐😐اگه میکفتم طرفو میکشت😐😐
💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔