2777
2789

مثلا خودم چندشب پیش بیرون بودیم یکی همش دورو برم میپیچید چشم ابرو میرف دخترم بغل شوهرم بود تو ی پاساژ بودیم ک.ث.افت میدونس شوهرمه جوری میومد ک اون نبینه منم داشتم زخره ترک میشبدم گفتم خدایا اگه ببینه مرد رو میکشه همینجا ولی همونجا چنتا اشنارو دید این مرده هم با همونا بود همین جوری پرسیدم مردرو میشناسی ...

نه مگه برگ چغندر کنارمه که به خودش اجازه بده تیکه بندازه.محاله کسی انقدر جرات داشته باشه به زنیکه شوهرش کنارشه تیکه بندازه مگه اینکه از جونش سیر شده باشه...

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به بار یه مرده از عمد تنه زد بهم شوهرم بعد ۵ دقیقه به خودش اومد رفت یارورو پیدا کرد و تا میخوردش زده بودش وقتی برگشت موهاش رو هوا بود😐تاحالا شوهرم اینجوری نکرده بود😓

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
نه مگه برگ چغندر کنارمه که به خودش اجازه بده تیکه بندازه.محاله کسی انقدر جرات داشته باشه به زنیکه شو ...

ما ی مشکل داریم منو شوهرم خیلی قیافه بچه گونه ی داریم قبلنا بچه نداشتیم همجا فک میکردن دوس دختر دوس پسریم کلی گیرو دارداشتیم هر وقت بیرون میریم پیش میاد جدیدا بعضیام خیلی وقیح شدن بخدا

البته یه بار دیگه هم تو دوران دوستی من تو پارک منتظرش بودم دوتا پسر اومدم رو نیمکت که بهم شماره بدن شوهرم از دور دید خودشو رسوند و باهاشون دعوا کرد.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
مم به بار یه مرده از عمد تنه زد بهم شوهرم بعد ۵ دقیقه به خودش اومد رفت یارورو پیدا کرد و تا میخوردش ...

من اونجا بهش نگفتم وقتی کلا از اونجا رفتیم بهش گفتم مردرو میشناختی اینجوری کرد گرفت ک بر میگردم میکشمش با هزار بد بختی نگهش داشتم گفتم ول کن شعور نداره خواست منم بخوره

من اونجا بهش نگفتم وقتی کلا از اونجا رفتیم بهش گفتم مردرو میشناختی اینجوری کرد گرفت ک بر میگردم میکش ...

اره با من دعوا کرد بعدش انگار من مقصر بودم 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

یه بار باشوهرم رفتیم خرید اون رفت اتاق پرو من منتظرش بود فروشنده یه پسرجوون گیر داد به من چشم و ابرو اومد داشت شماره میداد داشتم سکته میکردم😐😐😣😣شوهرم اومد بیرون گفتم اره خوبه من میرم تو ماشین توام بیا خسته شدم😐😐😐اگه میکفتم طرفو میکشت😐😐 

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
تیکه که نمیندازن ولی اگرم بندازن شوهرم اخم میکنه بهشون اول .بعدم ب من میگه ولشون کن بی ادبن بریم😆😆 ...

مال من شده وسط خیابون یقه به یقه شدن😐😐😐

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔