2777
2789
عنوان

خانومایی که کیست دارین بیاین

92 بازدید | 16 پست

در زنان بهترین تقویت کننده جنسی

" رازیانه " است

✍عرق رازیانه با عسل

⚜ تقویت کننده جنسی

⚜ به کل اندامهای زنانه فرم میدهد.

⚜  چین و چروک را برطرف میکند

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره باید بخورم...چقد در هفته بخورم بنظرت؟

هر شب بخور ی استکان .... وقتی خوردی بعد چند وقت گونه میاری و احساس میکنی آب رفته زیر پوستت اونموقع قطعش کو

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
من چون سابقه پرولاکتین بالا رو دارم یبار خوردم موی زائد دراوردم

آخی .... چ جالب .... عاخه این هورمون زنونه رو زیاد میکنه ـ.... حتما مسببش پرولاکتین بوده

هر شب بخور ی استکان .... وقتی خوردی بعد چند وقت گونه میاری و احساس میکنی آب رفته زیر پوستت اونموقع ق ...

ضرر نداره زیاد؟

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤
ضرر نداره زیاد؟

ن عزیزم اصلا ضرر نداره فقط شبی ی استکان میخوری و بس ولی بعضیا زود گرمیشون میشه ...اگه این مدلی هسی کاسنی بخور فرداش ... یا دیدی خیلی گرمیت شده میخوای ادامه نده ... و اینکه خود گیاهشو بخرو بجوشون 

🙄 شانس ندارم که وگرنه تاالان خوب شده بودم

ما اگه شانس داشتیم ک اوضاعمون خیلی بهتر بود

ن عزیزم اصلا ضرر نداره فقط شبی ی استکان میخوری و بس ولی بعضیا زود گرمیشون میشه ...اگه این مدلی هسی ک ...

من گیاهشو دم نوش میکنم خوبه؟

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤
ما اگه شانس داشتیم ک اوضاعمون خیلی بهتر بود

من از وقتی پریود شدم نامنظم بودم دوسال بعدشم ک گفتن کیسته اینهمه سالم دارو خوردم هیچ فایده نداش

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱