2777
2789
عنوان

بالاتر رفتن قیمت پوشاک...!

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت مگه تو سایزای مختلف فرق داره.قیمت همه سایزا یکیه تعداد پوشک داخلش فرق میکنه. سایز 3 .پنجاه و ه ...

آره خب سایز ۴ ۷۰ تومن سایز ۵  هشتاد تومن

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
ببین واقعیتش رو بخوای بدونی ارزون شدنی در کار نیست و تمام عوامل موجود رفتن به سمت گرونی رو نشون میده ...

اره درسته ما هم میدونیم ارزون نمیشه اما اگه باز ازاین که هست گرونتر بشه واویلاس 

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن  
اره درسته ما هم میدونیم ارزون نمیشه اما اگه باز ازاین که هست گرونتر بشه واویلاس 

خب دیگه شما در نظر بگیر با توجه به تحریم و بالا رفتن قیمت ارز مشخصه روند صعودیه قطعا شک نکنید. حتی یه درصد شک نکنید که قیمت ها ثابت بمونه حتی

[QUOTE=72385551]کارخونش تهرانه؟ چقد 

خیلی ارزون تر من سایز 4خریدم دیروز از کارخونه 13 تومن البته اشنا مونم هست .ی گونی خربدم   

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 
کارخونش تهرانه؟ چقد قیمتش پایینتره؟

اصفهان هست .تهرانم هست .البته کیلوی ارزون تر هم هست .که من بسته بندی سده خریدم 

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 
الان میگی وقتی تند تند باید عوضش کنی کلافه میشی

یعنی عفته ای چند تا مصرف دارید ؟ وای من وضعیت مالی بدی دارم یعنی نمیتونم بچه دار بشم ؟ از پس پوشکش بر نمیام       از بس خرجای دیگه دارم و فعلا شوهرم بی پوله

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷