2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخر اسفند ثبت نام کردم قرار بوده شهریور بدن ک هنوز حتی دعوتنامه هم نیومده..

😧من دوس دادم ی ماشین بردارم اینجوری اخه قبمتش با بیرون فرق داره ماشینمونم داره اذیت میکنه 

فکر میکردم تحویلش یکی دو ماهست😕

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

😧من دوس دادم ی ماشین بردارم اینجوری اخه قبمتش با بیرون فرق داره ماشینمونم داره اذیت میکنه  فک ...

الان ک اصن ثبت نام ندارن نامردا اگرم داشته باشن تحویلش اخرای ۹۸ک دیگه میکشه ب سال ۹۹..اگه ثبت نام میکردن ک قیمت ماشین انقد بالا نمیرفت تو بازار

الان ک اصن ثبت نام ندارن نامردا اگرم داشته باشن تحویلش اخرای ۹۸ک دیگه میکشه ب سال ۹۹..اگه ثبت نام می ...

😐😐الان که فکر میکنم ماشینمون خیلی هم خوبه خیلی هم دوسش دارم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

آخه چه فایده داره که اینهمه صبر کنی آخرش به قیمت روز تحویل بدن 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
خب گلم قیمت کارخونه تا بازار خیلی تفاوتشه

همون مدت که پولت میخوابه بذاری بانک سود میده مطمئن باش اینا فکر منفعتشونن

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
همون مدت که پولت میخوابه بذاری بانک سود میده مطمئن باش اینا فکر منفعتشونن

ببین همه پول ی جا نمیگیرن ک..من ۲۰۷ثبت نام کردم ۲۰تومن دادم بقیه اشو الان باید بدم...اون بیست تومنم سود مشارکتشو کم میکن ک حدود دو الی سه میلیونه... ثبت نامی خ بهتر از اینه ک ازاد بخری ولی ثبت نام ندارن خوو....منم شانس اوردم ثبت نام کردم....البته ک اونام سودشونو میبرن خوبم میبرن...اگه ثبت نامی خوب نبود چرا این همع جون میدن برا ثبت نام پس

ببین همه پول ی جا نمیگیرن ک..من ۲۰۷ثبت نام کردم ۲۰تومن دادم بقیه اشو الان باید بدم...اون بیست تومنم ...

مبارکت باشه 

ممنونم. هنوز نگرفتم..خدا کنه قبل اینکه دوباره همه چی بره بالاوتحویلم بدن

ما داشتیم تحویل خرداد اما همچنان هنوز ندادن بهمون . دعوت نامشم اومد پولش که دادیم گفتن ۴ ماه بعدمیدن 

اما ندادن 

ماهم حوالش فروختیم 

چون بازم گفتن ۲ ماه دیگه تحویله

ما داشتیم تحویل خرداد اما همچنان هنوز ندادن بهمون . دعوت نامشم اومد پولش که دادیم گفتن ۴ ماه بعدمیدن ...

چی ثبت نام کردین؟مدل ماشینو میگم...نمایندگی گفت چهار ماه بعد تحویل میدن؟؟؟وای من بیچاره میشم ک...ای خدااا

چی ثبت نام کردین؟مدل ماشینو میگم...نمایندگی گفت چهار ماه بعد تحویل میدن؟؟؟وای من بیچاره میشم ک...ای ...

ماله ما سمند ای اف سون بود و فکر کنم چهارصد و پنج اس ال ایکس. که جفتش تحویل خرداد بود اما همچنان هنوز تحویل ندادن

امیدوارم سال ۹۸ اوضاع بهتر بشه