2777
2789

یه ساعت پیش دراز کشیده بودم حس کردم رو خط شورتم بالای واژنم فشار میاد بچه داشت اونجا وول میخورد.حس بدی بود.مث یه ویبره برق گرفتگی ضعیف.واژنمم یکم تیر کشید.یعنی سر جنین داره میره تو لگن؟تو نت خوندم بین دو تا 4 هفته قبل زایمان طبیعی سر جنین میره تو لگن.دکتر 4 هفته دیگه بمن وقت سزارین داده که.. الان زود نیس برا ورود سر به لگن؟  شایدم اشتبا میکنم.علائمش همینه؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
فک کنم راه رفتن برات سخت میشه

تا الان مشکلی نداشتم تو راه رفتن.یعنی ازین به بعد اینطوری میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همونه برامنم لگنمه چون شکمم میخوره به رونام ولی تکوناش خیلی پایینه حس میکنم اونجام تکون میره،ازجام که بلندمیشم دردعجیبی میگیرم😫منم سزارینم خداکنه سروقت بیان

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖
اره همونه برامنم لگنمه چون شکمم میخوره به رونام ولی تکوناش خیلی پایینه حس میکنم اونجام تکون میره،ازج ...

زود نیس برا پایین اومدنشون؟شکمتم پایین اومده؟من نمیخوره شکمم به رونهام

زود نیس برا پایین اومدنشون؟شکمتم پایین اومده؟من نمیخوره شکمم به رونهام

اره قبلا بالاتربود،راه رفتنی هم یهودردم میگیره یجامیخکوب میشم دردم اروم شدراهموادامه میدم😖نه دیگه ماه اخرطبیعیه،امیدوارم فقط دهانه رحممون بازنشه،براتورومطمئن نیسم ولی برامن لگنمه صددرصد

من از ماه شش سرجنین پایین حس میکنم خیلیم زود چرخید بعد سونو انومالی خودم فهمیدم چرخیده البته بچه دوم ...

برامنم شش ماهگی چرخیدولی انقددردنداشتم که الان دارم

اره قبلا بالاتربود،راه رفتنی هم یهودردم میگیره یجامیخکوب میشم دردم اروم شدراهموادامه میدم😖نه دیگه م ...

کیه تاریخ زایمانت؟

واسه بعضیا بچه تو۷ ماهگی میچرخه حتی..واسه منم یکی دوهفتس چرخیده اتفاقا لگداش بیشتر سمت بالا حس میکنم

چرخیدنش که مطمینم چرخیده.دو هفته پیشم رفتم سونو سرش پایین بود.اما نمیدونم اومده تو لگن یا نه