2777
2789
عنوان

شما چطوری کنترلش میکنین؟😊

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط موقعی ک خواستگار میومد خیییییلی شدید استرس میگرفتم. ینی تا موقعی ک برسن, صدبار میرفتم دسشویی 😂😁

آیت الکرسی و صلوات هم خیلی آرامش میده بهم. 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
راهکار خوبیه فک کنم.فقط نمیدونم چطور ذهنم رو منحرف کنم😟

من کلا ادم ریلکسی هستم 

تنها دلیلشم این بود ک همین جوری فک میکردم 

چنبار ذهنتو منحرف کن دگ عادت میکنی

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
من فقط موقعی ک خواستگار میومد خیییییلی شدید استرس میگرفتم. ینی تا موقعی ک برسن, صدبار میرفتم دسشویی ...

وای من یبار اولین بار تو ی جلسه خواستگاری حضور داشتم اونم واسه عمم بود

ازاسترس داشتم پریود میشدم😦

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

من امروز جلسه اولیا گذاشته بودن از طرف مدرسه پیش دبستانی پسرم.مدیر مدرسه مرد هم بود بخدا  انقدرررررر استرس داشتم که میخواستم جلسه رو ترک کنم.کلا استرسی هستم.خییییییییلی هم بده

الا بذکر الله تطمئن القلوب
من کلا ادم ریلکسی هستم  تنها دلیلشم این بود ک همین جوری فک میکردم  چنبار ذهنتو منحرف کن ...

خیلی عالیه.همبشه دلم میخواست آدم آروم و ریلکسی باشم ولی تا الان موفق نبودم 😕

خیلی عالیه.همبشه دلم میخواست آدم آروم و ریلکسی باشم ولی تا الان موفق نبودم 😕

زندگی واقعا انقد ارزش نداره ک بخوای تک تک روزاتو ب فردا و اینده فکر کنی 

چشم ب هم بزنی میانسال میشی و بعدش پیر 

فقط باید از لحظه استفاده کرد

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
خوشبحالت.کلا ریلکسی؟ 

نوچ ریلکس نیسم اتفاقا خیلیم حرصیم و زود عصبی میشم

اما استرس ندارم کلا

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   
وای من یبار اولین بار تو ی جلسه خواستگاری حضور داشتم اونم واسه عمم بود ازاسترس داشتم پریود میشدم😦

خخخخخخ

من گاهی از شدت استرس دستم درد میگرفت البتع الان دیگه به اون شدت نیستم.ولی دلم میخواد بهتر شم

زندگی واقعا انقد ارزش نداره ک بخوای تک تک روزاتو ب فردا و اینده فکر کنی  چشم ب هم بزنی میانسال ...

دقیقا .واقعا همین هم درسته

من خودم خیلی به پیشامد های آینده فکر میکنم همشم منفی. مثلا قرار برم سر کار همش فک میکنم من برم کار بلد نیستم گند میزنم و اینا